Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Creșterea economică este consistentă însă sub nivelul estimat de către guvernul PSD, deficitele gemene cresc permanent, datoria publică la fel, inflația este mai mare decât își propune BNR, leul este slab, exporturile nu pot ține pasul cu importurile, veniturile statului s-au ameliorat dar cheltuielile sunt din ce în ce mai mari, sunt câteva dintre cele lăsate de către guvernarea PSD.

Veniturile unei familii au crescut în ultimii doi ani de zile, însă mare parte din surplus este mâncat de inflație. De anul trecut și până acum au crescut cu 600 de lei şi au ajuns la 4.700 de lei pe lună.

Conform unei informări a BNR, rata anuală a inflației s-a mărit în iulie la 4,1 la sută, iar în august s-a redus la 3,9 la sută, în linie cu previziunile, menținându-se astfel peste nivelul de 3,8 la sută atins în iunie, și deasupra intervalului țintei. Oficialii BNR au observat că avansul față de luna iunie este atribuibil atât componentelor exogene ale indicelul prețurilor de consum – în condițiile scumpirii produselor din tutun și ale evoluției prețului combustibililor, doar parțial contrabalansate ca impact de temperarea creșterii prețurilor administrate și a prețurilor LFO –, cât și inflației de bază.

Integral pe CotidianulComentarii

Victoria Luați-vă Dracului Proasta și Analfabeta acasă !....Că doar sarmale și musaca știe să facă !....A marginalizat destul Romănia în Lume și-n Europa !...căci a sărăcit, subdezvoltat, needucat poporul romăn și distrus justiția îndeajuns....să se duca Madam Dăncilă acum Comisar European că tare și-a mai dorit de ne-a jignit ca popor în Europa cu propunerile sale idioate de corupți ca Rovana Plumb și Dan Nica....niște odioși....dar Doamna Ursula von der Leyen n-o va acepta nici pe Dăncilă acolo că este incompetentă și impostoare !....

10 octombrie 2019 19:18

Ion cu sapa Nu conteaza, asculati ce va spune Vasilica de Craiova, ce bine merge Romania ! Salarii mari....la bugetari !! Romani votati PSD si ...emigrati !

10 octombrie 2019 17:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.