Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Tonel Pop, avocatul familiei Melencu, a aruncat bomba. Noi probe au fost descoperite în cazul Caracal. Alexandra și Luiza ar putea fi încă în viață. Tonel Pop susţine că au fost descoperite probe noi, care vor „arunca în aer” cazul Caracal. Este vorba de mai mulți martori care au fost audiaţi deja.

„Au durat destul de mult audierile pentru că se conturează o rețea infracțională extraordinară a lui Dincă, sunt probe noi, au fost mai mulți martori audiați. Pot să vă spun că se conturează probe clare care aruncă în aer acest dosar atât de subțire”, a spus Tonel Pop.

Recent, a fost încheiată şi expertiza psihiatrică a lui Gheorghe Dincă. Anchetatorii au ajuns la concluzia că acesta a avut discernământ în momentul comiterii faptelor pe care le-a mărturisit.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Destul ! Pentru av.Tonel Pop interesul este ca aceasta ancheta sa tina cat mai mult, banii saracilor de parinti nenorociti se scurg in buzunarul lui.Sa castigi bani pe baza lansarii unor iluzii este pur si simplu odios !

10 octombrie 2019 18:14

mihai Bai frate , m-am saturat de luni de zile de KAKATUL asta de proces, de ancheta, de investigatii, de INML...... de ce...... scriam mai sus ! Nu mai sunt alte stiri ? sau informatii ? De rupi din codru-o ramurea ce-i pasa codrului de ea !?

10 octombrie 2019 16:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.