Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

La patru ani de la durerosul divorț de Răzvan Simion, Diana iubește din nou. Dacă fostul ei soț și-a refăcut viața mult mai repede alături de cântăreața Lidia Buble, iată că pe strada ei a apărut soarele abia acum, însă așteptarea a meritat! Nu se bucură doar de dragostea celor doi copii ai săi, ci și de sentimentele pe care i le împărtășește de câteva luni un patron de resataurante din Timișoara.

În 2015, Răzvan și Diana Simion divorțau după 15 ani de mariaj, din care au rezultat doi copii superbi, Ianca (15 ani) și Tudor (11 ani). Părinții au reușit să îi protejeze și să gestioneze problema lor, astfel încât divorțul să nu îi afecteze. Prezentatorul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani” avea o relație din 2014 cu cântăreața Lidia Buble, așa că divorțul de Diana nu l-a afectat. Însă nu același lucru îl putem spune despre ea. Femeia a fost dărâmată și, pentru că nu a mai putut trăi în București, aproape de fostul soț pe care încă îl mai iubea, s-a mutat la Timișoara, împreună cu cei doi copii.

Biță Radu, iubitul Dianei Simion: «Ne cunoaștem de 20 de ani»

Integral pe Click!Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.