Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Seful FIA face noi dezvaluiri despre situatia lui Michael Schumacher. Jean Todt anunta ca Michael Schumacher, omul alaturi de care a cucerit 5 titluri mondiale la Ferrari, lupta in continuare pentru recuperare dupa accidentul de ski din 2013.

"Nu sunt noutati, doar ca Michael se chinuie sa-si imbunatateasca conditia in fiecare zi. Trebuie sa-l acompaniem in aceasta lupta, sa o sprijinim pe sotia sa, Corinna - o femeie fantastica si care are grija de el si de copiii lui. Citesc lucruri incrtedibile despre el si, ca de obicei, cei care stiu ceva nu vorbesc, in timp ce oamenii care nu stiu nimic vorbesc", a spus Todt in La Repubblica. "Sunt uluit ca atunci cand a mers la Paris pentru control la spital, chiar oamenii care trebuiau sa tina secretul medical au vorbit. Este evident ca noi toti cei din jurul lui trebuie sa-l ajutam si sa speram ca vor urma, sa spunem, imbunatatiri continue", a spus Jean Todt.

Integral pe sport.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.