Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Moţiunea de cenzură a Opoziţiei a trecut, cu 238 de voturi favorabile, 5 peste limita majorităţii. Trei parlamentari PSD au votat alături de Opoziţie. PSD pierde Puterea după 7 ani şi jumătate de guvernare, cu o scurtă pauză – Cabinetul Cioloş.

Premierul Viorica Dăncilă s-a răfuit, în plen, cu Călin Popescu Tăriceanu şi cu Victor Ponta. Liderii ALDE şi ProRomânia au ironizat-o pe Dăncilă.

UPDATE Guvernul Dăncilă a căzut. Moţiunea de cenzură a trecut cu 5 voturi peste limită. Trei parlamentari PSD au votat în favoarea Opoziţiei.
UPDATE Votul s-a încheiat. Urmează numărătoarea. Au votat 244 de parlamentari.

UPDATE Parlamentarii PSD Mihăiţă Găină şi Sorin Bota, care au semnat moţiunea de cenzură, au şi votat-o în plen. Şi liderul TSD Gabi Pterea a votat moţiunea opoziţiei.
UPDATE Parlamentarii Opoziţiei votează la vedere. UPDATE Daniel Suciu, ministrul Dezvoltării, a mers la trei deputaţi de la minorităţi şi negociază intens.

UPDATE Ora 12.40. A început votul moţiunii de cenzură. Ludovic Orban, pe holurile Parlamentului: „100% trece“.


Integral pe AdevărulComentarii

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Ollé, olé, oléee, sugem EURO-poolliile - că doar ele ne dă nouă, lapte, brânză, carne oo!

10 octombrie 2019 23:19

Florin Bilei Bilesc și sugesc EURO-poollii la comandă, contra ”fonduri” ”europene” (de-)structurale!

10 octombrie 2019 23:15

Sebastian Zachmännchen - BREAKING FUCKING NEWS: Sylvie Goulard, candidata EURO-PENALA a Franței pentru postul de comisar european (susținută de EURO-maimuța Dacian Romanian Urinian Anmarșian Technopizdokratzian Cioloș, n.r.), respinsă de Parlamentul European ...

10 octombrie 2019 23:13

Kuminecăturile Gemene După ce kuriștii l-au băgat la re-educacare pe Pizdacul Șef normal că le-au tras niște șuturi și fofoloancelor care mai îndrăzneau să nu creadă că Klaussfinkter Wurst Johannis ecce cacampionul. Acum începe euro cheful, cu bufet stil înbuci cât poți evident. Kakampioana este evident Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă, viitorul președinte al României când va zbura Porcul, (n.m.) Viorica Valisica Clitorisia Analfabetesia Dăncilă a înbucat și înbucăcat o mUE cât UE de mare. Și eu am votat-o pe Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă pentru a rămâne să grohăie în fruntea guvernului, am votat-o cu o mUE, evident. Viorica Vasilica Clitorisia Analfabetesia Paviania Dăncilă a înbucat eurocârnațul dintr-o înbucătură iar pizdacii re-educăcați i-au dat și ei cârnațul la supt, adică muie. Cu respect pizdacul căcănar și poponarul de serviciu al PSD, Friedrich Preputzius Skrotus Hemoroidus Fekalius Pavianus von Paulus, adică pe scurt Paulus. Muie PSD! Ghinion...

10 octombrie 2019 20:04

Andreea # Alina. Super, super, super ! Asa este, cel mai prost si mai al dracu om este romanul ! Bine le-a facut ceauseasca ca i-a nmit viermi ! Deci cel mai prost e romanul, mai ales acum !

10 octombrie 2019 19:13

Alina Doamna Dăncilă , fiţi mândră că nu v-aţi făcut de râs, ca mârţoaga lui Iohanis, şi ca mârţoagele din PNL. Nu vă lăsaţi la ,,Părăsitul de 5 neveste , nu vă lasati la trădătorul de Ponta şi nu vă lăsaţi la nesimţitul şi atotştiuutorul de CTP, care şi-a permis să- l critice chiar pe Trump, adică un fomist contra unui miliardar ! Doamnă, aţi fost premeier, v -aţi comportat exemplar, şi nu vă luaţi dupa cel mai proşi politicieni din lume ! Baftă în continuare ! CEL MAI PROST E ROMANUL ! DE VECI DE VECI, SI ASA VA RAMANE !

10 octombrie 2019 19:11

Kuminecaturile Bucilor Gemene, sodomitul de serviciu al PSD Ollé, olé, oléee, PĂDUCHIOASA NU MAI E!!!

10 octombrie 2019 19:00

Victoria (Sulii) De ce sunt romanii asa ? Adica, in decembrie 89 se bucurau de mama focului de democratie, rezultatul : Au luat muie ! A iesit Constantinescu presedinte, bucurie mare . rezultatul : Muie, A iesit Basescu, iarasi bucurie, rezultatul : Muie, A veni Uratenia pamantului premier, bucurie mare,. rezultatul : Muie ; Acum ? Si mai multa muie, numai ca de data asta sunt si ca niste martoage !!

10 octombrie 2019 18:44

Kuminecăturile Gemene După ce kuriștii l-au băgat la re-educacare pe Pizdacul Șef normal că le-au tras niște șuturi și fofoloancelor care mai îndrăzneau să nu creadă că Klaussfinkter Wurst Johannis ecce cacampionul. Acum începe euro cheful, cu bufet stil înbuci cât poți evident.

10 octombrie 2019 18:40

Gheorghe Felicitări parlamentari români ! Aţi înlocuit hoţii europei cu idioţii europei ! Ne vedem la primăvară, după o iarnă cu minus 45-50 grade Celsius şi 1- 1.5 metri zăpadă ! Transformaţi pensiile militarilor în pensii de femeie de serviciu şi astfel au dreptul la iarnă pe zăpezi şi la primăvară la inundaţii , să nu intervină că nu mai este nimic de salvat in ţara asta ! Adică jandarmii, numiţi la mişto ,,Minerii din rahat august" dacă intervin să salveze vieţi omeneşti sunt cei mai proşti şi cretini oameni din lume !! Să intervină milogii din piaţă, ziariştii, soroşiştii, masonii şi alte categorii ,,iubitoare de muncă şi ţară !!!

10 octombrie 2019 18:28

Mihai Fifor, găozar stalinist Sandule, imi plac devotamentul si imbeccilitatea ta. Fără imbecili ca tine, noi, liderii PSD, n-am mai deveni miliardari. Te-aș fute-n cur dar ești căcat la cur.

10 octombrie 2019 18:07

Critoiupoulos Grecu De acord cu tine, Iuliane !

10 octombrie 2019 17:27

Critoiuopulos Grecu Si acum, piticania peltica si batrana autointitulat "istoricul clipei" isi va varsa gandurile pe paginile Ev. Z, cu regretul ca va trebuit sa arunce la cos comentariul in cazul celeilalte variante care nu a iesit, n'asa ,din cauza diviziilor de presa ,a statului paralel, a tefelistilor, Iohannis, Kovesi etc...Bine'nteles ne va spune ca el de mult a prezis acest deznodamant absolut normal si previzibil dar nimeni nu l-a ascultat.

10 octombrie 2019 17:25

Sandu Inca o lovitura pentru ROMANI si ROMANIA dupa instalarea guvernului impus de URSS acum este impus de cel mai mare dusman al ROMANILOR si ROMANIEI.Urmeaza vanzarea a ceia ce a mai ramas. Daca suntem PROSTI ne meritam soarta

10 octombrie 2019 15:44

Victoria Luați-vă Dracului Proasta și Analfabeta acasă !....că a marginalizat destul Romănia în Lume și-n Europa !...că a sărăcit, subdezvoltat și needucat poporul romăn îndeajuns....să se duca Madam Dăncilă acum Comisar European că tare și-a mai dorit de ne-a jignit ca popor în Europa cu propunerile sale idioate de corupți ca Rovana Plumb și Dan Nica....niște odioși....dar Doamna Ursula von der Leyen n-o va acepta nici pe Dăncilă acolo că este incompetentă și impostoare !....

10 octombrie 2019 15:14

iulian Hotii au picat! Traiasca hotii!

10 octombrie 2019 15:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.