Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Parlamentul a dezbătut și a spupus la vot joi moţiunea de cenzură iniţiată de Opoziţie, intitulată „Ca să reconstruim România, Guvernul Dăncilă trebuie demis de urgenţă!”. Dezbaterile au fost marcat de atacuri dure între cele două tabere. Vă prezentăm mai jos principalele declarații făcute de la tribuna Parlamentului.

UPDATE. ora 14.10 S-a încheiat votul tuturor parlamentarilor

UPDATE ora 13.45. Votul deputaților s-a încheiat, urmează cel al senatorilor. Au votat 183 de deputați, dintre care unii la secret.

Integral pe CotidianulComentarii

gheorghe Bravo, aţi scăpat de analfabetă, !! Acum impozite maxime, taieri de pensii, inchideri de spitale, concedieri bugetari, controale la maximum pe privat, . Recuperaţi banii daţi la revoluţionarii de lovitură de stat şi daţi la susţinătorii ,,democraţiei" de baltă româneşti ! La morga cu voi ! Muierile gura mai mica, ca toti tinerii nervosi bolnavi de cap,infractorii, interlopii, criminalii si chiar Dinca nu au cazut din nori, au fost nascuti si ei !!! Pro Tv si Digi 24 dau emisiuni din judete PSD iste ca sunt la stapan. veniti prostilor si in calarasi unde se moare de foame iar la putere este PNL. De ce nu vomitati nimic de asta ?

10 octombrie 2019 18:38

Victoria Luați-vă Dracului Proasta și Analfabeta acasă !....că a marginalizat destul Romănia în Lume și-n Europa !...că a sărăcit, subdezvoltat și needucat poporul romăn îndeajuns....să se duca Madam Dăncilă acum Comisar European că tare și-a mai dorit de ne-a jignit ca popor în Europa cu propunerile sale idioate de corupți ca Rovana Plumb și Dan Nica....niște odioși....dar Doamna Ursula von der Leyen n-o va acepta nici pe Dăncilă acolo că este incompetentă și impostoare !....

10 octombrie 2019 14:44

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.