Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Membrii Consiliului de Supraveghere din Transelectrica, numiți absolut toți de partidele politice aflate la putere, deși primesc zeci de mii de Euro lunar fiecare nu sunt în stare să supravegheze nimic în instituția de stat, nici măcar angajările care se fac prin fals și uz de fals, pe criterii politice sau sexuale. Ce să mai vorbim de contractele încheiate de instituție?

Conform contractelor de mandat pe care le au, membrii Consiliului de Supraveghere primesc așa numitele OAVT, opțiune pentru acțiuni virtuale, care reprezintă o cotă din profitul Transelectrica. Aceste sume sunt colosale, și pot ajunge la sute de mii de Euro pentru fiecare, după cum vom detalia în zilele următoare.

După ce am publicat o serie de articole despre Transelectrica, lumea din instituție a început să vorbească. Astăzi vă prezentăm denunțul depus la DNA al unui angajat al Transelectrica SA căruia i-am protejat identitatea.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.