Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fostul procuror general ucrainean Iuri Luţenko susţine că Hunter Biden, fiul ex-vicepreşedintelui american Joe Biden, a primit aproape un milion de dolari de la compania de gaze naturale „Burisma”, activă în Ucraina, scrie publicația ucraineană Focus, citată de Rador.

„Au fost câte două plăţi pe lună, sumele fiind semnificativ mai mari decât cea pe care aţi menţionat-o (jurnalistul a vorbit despre suma de 50.000 de dolari, n.red)” – a precizat Luțenko, pentru postul de radio Novoe Vremia. Potrivit fostului procuror general de la Kiev, „suma totală a plăților făcute către fiul ex-vicepreședintelui american s-a ridicat la aproape un milion de dolari”.

„Erau bani plătiţi pentru consultanţă. Conform legislației ucrainene, companiile îi pot plăti cu orice sumă pe membrii consiliului de administrație. Prin urmare, nu există nicio încălcare a legii. În plus, compania este înregistrată în Cipru, plățile s-au făcut prin intermediul Letoniei, iar gazul a fost produs în Ucraina” – a adăugat fostul procuror general ucrainean.

Integral pe G4media.roComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.