Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Victor Ponta a făcut o serie de ironii la adresa premierului Dăncilă, în timpul dezbaterilor din plenul Parlamentului pentru adoptarea moţiunii de cenzură.

"Ne aflăm în faţa unei moţiuni foarte ciudate şi v-o spune un parlamentar la al patrulea mandat. Trebuie să vorbim despre obiectul întâlnirii noastre, şi anume ce facem în viitor cu ţara. Cred că nu trebuie să vorbim despre chestiuni personale.

Vreau să ştiu despre ce vorbim. Ne tot spune doamna Dăncilă despre cum s-au tăiat pensii şi salarii. Din câte ştiu, salariul domniei sale de europarlamentar în 2010 nu i l-a tăiat nimeni. Şi din câte ştiu, în 2012, eu şi alţi mulţi colegi din PSD ne-am luptat aici să schimbăm Guvernul, să dăm înapoi acele pensii şi salarii. Doamna Dăncilă vorbeşte despre ceva ce nu ştie. E deja tautologic acest lucru. Tautologic ca să vă dau de lucru acum, să cătaţi pe Google, de asta am folosit termenul.

Este o moţiune extrem de ciudată pentru că teoretic o moţiune dă jos un Guvern. Noi nu mai avem Guvern. Nu vorbesc doar că nu avem ministru de Interne, la Educaţie, la Mediu, la Energie, vorbim despre un Guvern care nu mai există. Orice aţi face azi, mâine oricum îşi încetează activitatea. Eu zic să o încetăm de azi. Boală lungă, moarte sigură. Pentru faptul că în noiembrie 2016 nu am rămas la guvernare nu am pierdut alegerile. Astăzi mai stați o lună la guvernare ca să pierdeți următoarele zece runde de alegeri. Doamna Dăncilă mi-a spus că în septembrie vine în Parlament cu un Guvern nou. Am uitat să întreb în ce an, că mereu cu doamna Dăncilă e problemă cu cifrele.

Nu am auzit niciodată ca un prim- ministru să sune 100 de parlamentari să le spună că vor fi minișitri. Mâine va trebui să facă o minune, ca în Biblie cu peștii și pâinile. Apostolul Mihai vă va jura că doamna Dăncilă e o rudă din Viedele a lui Iisus și poate face o minune.

”Singurul om generos în care am încredere este domnul Arsene: el când zice că ia, apăi ia. Omul ăsta îi plătea vacanțele lui Dragnea și ați văzut ce bine a ajuns. Sper ca doamna Dăncilă să nu aibă aceeași soartă.

Zicea doamna Dăncilă că este neconflictuală. Nu cred că a rămas nimeni, astăzi, neatacat. N-a vrut să se certe cu Mike Pence, nu l-a primit efectiv, a fugit omul ăla prin tot Washintonul după ea. N-a vrut să se certe nici cu Ursula, nu vă spun tot numele că vă încurc. N-a vrut să se certe nici nu cei din Moldova, motiv pentru care n-a făcut niciun centimetru de autostradă, a făcut un metru un om de afaceri. Cred că azi avem datoria să îngropăm un mort care stă la Palatul Victoria, dacă nu, îl vor îngropa românii la alegerile prezidențiale.”, a spus Ponta.


Comentarii

Bine, și holocaustizații de la CAP, ei ce-au zis la faza asta?! Cu respect, Paulus

10 octombrie 2019 23:30

PSD ipocrit si mincinos #CorupțiaUcide (în chiloți la Metrou)!

10 octombrie 2019 23:28

Acest Ponta are gura mare și face multă gălăgie, dar el uită să spună boborului că el ca premier și cu guvernoiul lui au ruinat România înglodând țara-n alte datorii externe de alte 30 miliarde euro în numai 3 ani de zile. Ce credibilitate poate avea acest nemernic numit Ponta împreună cu partidudețul lui de mahala, format din fugari și trădători de la PSD? Dar cum nu tot electoratul știe de minunile de nemernicie ale lui Ponta ca premier și ale guvernului PSD de la acea vreme, acest nemernic grohăie lozinci bombastice și scarpină tautologicul la găoz. Muie pentru nemernicul Ponta!

10 octombrie 2019 20:41

mitică georgescu Grandomania acestui individ frizează nemernicia și ticăloșia!

10 octombrie 2019 12:39

Ce caracter MIZERABIL are și Victor ăsta Nici nu am nimic să-ți spun! Nivelul de ipocrizie, îngâmfare, proastă educație la acest individ, depășește orice imaginație. Rușine!

10 octombrie 2019 12:34

PSD ipocrit si mincinos De cand PSD a preluat puterea, singura preocupare a a acestui partid a fost sa distruga legile si institutiile justitiei pentru a evita puscaria. A folosit Guvernul, a folosit Parlamentul, a folosit mai ales CCR ca pe propria echipa de argati pentru a mutila statul de drept dupa tiparul propriilor interese. Nimic altceva nu a facut si nici nu le-a stat capul sa faca decat LEGI pentru HOTI: cum sa-i scape de puscarie si cum sa le salveze averile! NIMIC altceva.

10 octombrie 2019 12:14

GORJANU Mă, poantă, tu chiar ai senzația că ești spiritual, glumeț cu priză politică? Măăăăăă, pulifrici politic, tu acuzi, tu pledezi pentru… Pentru ce? Cu pseudopartidulețul tău de speriați și trădători cu tine în frunte - marele, uriașul trădător și oportunist, să puneți mâna pe putere? Adică, da, înțeleg: să puneți mâna pe… zidul Palatului „Victoria”…

10 octombrie 2019 12:13

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.