Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Jucătorii FCSB-ului s-au revoltat și au refuzat să intre în cantonament. Conform Digi Sport, antrenorul Bogdan Argeș Vintilă a dorit să țină echipa în cantonament pe durata pauzei competiționale, dar fotbaliștii nici n-au vrut să audă de așa ceva.

Bogdan Vintilă a vrut să profite de meciurile echipei naționale pentru a pregăti în detaliu jocurile din Liga 1, dar s-a lovit de refuzul jucătorilor. După ce fotbaliștii i-au transmis că nu sunt de acord să rămână în cantonament la baza din Berceni, Vintilă le-a transmis că sunt liberi să plece acasă: „Rămâne cine vrea”, le-ar fi transmis Vintilă.

FCSB a trimis un singur jucător la naționala de seniori, pe Florinel Coman. La U21 au plecat patru oameni: Andrei Vlad, Olimpiu Moruțan, Dennis Man și Răzvan Oaidă.

FCSB va disputa un joc de pregătire în această perioadă. Sâmbătă, vicecampioana va primi vizita ultimei clasate din Liga 1, FC Voluntari. Meciul amical va avea loc în baza FCSB-ului, de la ora 11:00. FCSB trebuia să joace și un meci cu FC Argeș, dar plecarea lui Nicolae Dică a dat lucrurile peste cap.

Integral pe ProSportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.