Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Preşedintele PNL Bucureşti, Violeta Alexandru, a acuzat-o pe primarul general, Gabriela Firea, de faptul că ar fi "apogeul incompetenţei şi populismului", adăugând că Bucureştiul are un "potenţial fantastic", dar este afectat de traficul "infernal" şi mizeria de pe străzi.

"(PSD, n.r.) a făcut totul exact pe dos - şi la Guvern, şi la primăriile din ţară. A făcut practic totul praf, a promovat doar pile şi incompetenţi, iar astăzi românii s-au săturat de acest lucru. Normalitatea trebuie să reînceapă în Capitală. Gabriela Firea este vârful, apogeul incompetenţei şi populismului şi trebuie să arătăm cu o echipă serioasă că se poate face treabă în Bucureşti. Să oferim - îmi doresc şi ştiu că se poate - o guvernare care să aşeze competenţa, meritocraţia, seriozitatea, priceperea pe primul loc, care să facă din transparenţă şi respect pentru oameni o cutumă şi o regulă, nu un moft", a apreciat ea în cadrul Adunării regionale a organizaţiilor PNL Bucureşti-Ilfov.

Integral pe România Liberă