Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Președintele Klaus Iohannis a spus că „pesediştii chiar au încercat să se răzbune pe români fizic, nu la figurat, la propriu”, amintind de protestele din 10 august 2018 când a susţinut că jandarmii au fost echipaţi pentru „război urban”.

„Pesediştii au spus că nu ei, că ei au fost plecaţi în provincie. Aşa au încercat pesediştii să înăbuşe nemulţumirile românilor. N-au reuşit.

Românii le-au arătat-o! În 26 mai, românii nu au mai stat acasă, s-au dus la vot şi a câştigat Partidul Naţional Liberal!

Acum, dragii mei, haideţi să ne mobilizăm şi pentru prezidenţiale şi pentru locale şi pentru parlamentare”, a subliniat Iohannis.


Comentarii

Ecce Kurrupt Dragii mei români altfel, haideți să le arătăm pizdacilor mioritici că noi în frunte cu Klaussfinkter Wurst Johannis suntem români, noi suntem aici pe veci stăpâni. Noi și cu ungurii!

10 octombrie 2019 13:25

În mod sigur NAZIȘTII s-au RĂZBUNAT pe Români prin Klaus Iohanis!

10 octombrie 2019 11:09

@ariciu cariciule, stai să vezi ce fac ai tăi când și dacă vin la guvernare! De unul Băsescu ai auzit? Este și acum la voi, în penumbră, de unde îl persuadează, sfătuiește și manipulează tot timpul pe prostălăul de Ionannis ce și cum să facă. Ca președinte, Băsescu era măcar un tip inteligent, iar atunci când o făcea de oaie, o mai dădea la întors, mai corecta câte ceva. Plăvanul de Iohannis se duce ca o locomotivâ fără frâne scăpată la vale pe panta de la Cioplea! Vai de mama românilor dacă rămânem încă cinci ani pe cap cu acest idiot lacom și dușmănos împreună cu al să „gubiernul mieu”!

10 octombrie 2019 9:54

Bă boule, eu unul te-am votat data trecută ... cu speranța sinceră că vei pune umărul la dezvoltarea țării, spre binele cetâțenilor români, indiferent de ce etnie ar fi. Se vede însă cu ochiul liber că scopul tău a fost și este taman invers, că ești un ipocrit care distruge, nu construiește, care se lăfăie în bunăstare, dar îl doare în sfinkter de „românii săi”, pe care în realitate îi disprețuiește și îi vrea dezbinați la maximum, pentru a contribui la maximum la distrugerea României ca țară și ca națiune liberă și demnă. Ești un cancer nenorocit pentru această țară. Lăudăroșenia ta de ieri cum că nu i-ai lăsat pe pesediști să-și aplice programul de guvernare, că ai împiedicat paralamentul să legifereze, că te-ai urcat în capul lor și că o vei rezolva și cu Secția Specială pentru justiție, în sensul distrugerii ei arată clar ce gândire aberantă ai, ce scopuri distructive și cu ce personalitate toxică, de idiot, te-au dotat cei care te-au procreat!

10 octombrie 2019 9:31

ariciul fara sa ne mai ca..m pe noi,poporul asta o duce mai bine de cand latura sociala a programului PSD ,de guvernare a intrat in functiune.Da sunt penali,Da sunt condamnati,Da au facut harcea -parcea legile justitiei ca sa scape un handicapat care-i inchis acuma,Si au scos din puscarii multime de zobie fara creier care gandesc cu p..a ,si care ne afecteaza pe toti.Dar salariile medicilor sau marit,pensiile asisderea si salariul minim.Daca stiti pe cineva in afara de ei care au facut asta in mod substantial ,spunetil si eu il aleg cu mare placere.dar deocamdata,NIMENI nu mia facut dreptate,in privinta pensiei deconditii grele speciale ,si sa-mi redea demnitatea unei pensii reale ale domeniului siderurgic in care am activat.Aveam pensie de frizer.Liberalii?Or fi avand ei in cap sa faca ,dar ei vor sa intre in istorie cu mari realizari, infrastructuri,aeropoarte.,autostrazi ,unde se poate fura mult,pe saracii nu vor ajunge prea curand,si vor avea grija ca saracii sa ramana asa,sa aiba ei loc .

10 octombrie 2019 9:29

noi Mardeiasii aia de la razmerita violenta si oribila, drogatii si amtitii cu alcool, psihopatii frustati si ratatii aia, NU reprezinta Poporul roman. Dle. presedinte, chiar te auzi ce vorbesti, si speri sa ne prostesti cu mercenarii pe care-i asmutesti asupra cetatenilor fara aparare ?!

10 octombrie 2019 9:23

SĂSICA Tu vorbești, klause? Sau funcționezi pe bază de telecomnadă… Ia privește, imaginar, la film retro și vezi-ți realizările din perioada mandatului, altele decât solicitarea, ba cu patimă, ba cu jale, ba cu revoltă necontrolată de a avea „guvernul meu”. Și dacă-l aveai? Te ajuta mintea să faci altceva decât… nimic? Pentru că lipsa ta de cultură politică, administrativă, grija pentru omul de rând, tactul, o relație corectă cu instituțiile statului, că de patriotism, ce vărbim, nu? Abonează-te la Metrou, să nu te mai vadă lumea cu zâmbetul tău inimitabil…

9 octombrie 2019 22:16

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.