Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Antena 3 a prezentat un sondaj online realizat de PSD care arată cum s-ar poziționa candidații pentru Palatul Cotroceni. Potrivit informațiilor, în turul doi ar fi Klaus Iohannis și Viorica Dăncilă.

Prima poziție în opțiunile românilor este președintele Klaus Iohannis, cu un procentaj de 32%. Pe locul doi s-ar situa Viorica Dăncilă cu 24,7%. Pe locul trei s-ar situa Theodor Paleologu, cu 12%, urmat de Dan Barna cu 11,2% și Mircea Diaconu 7,1%.

Sondajul a fost realizat în mediul online și conține 5.000 de răspunsuri.


Comentarii

Atenție! Sondajul este făcut de PSD? Păi ce credibilitate poate avea el? Singurul detaliu real e acela că președintele țării va avea asigurată atât accederea în turul doi și poate câștiga dacă nu în primul tur, atunci în turul 2. Între timp președintele partidului porumbeilor, Ramona Ioana Bruynseels a plecat să mai adune un stol de porumbei albi pentru a marca câștigarea pierderii scrutinului. Nu uitați, madam Ramona e candidatul putorii putoarei partidului umanist, socialisto-stalinisto comunisto-liberal de dosul dreptei, partid moșit și avortat pe scena politică de profesorul de securitate ceaușistă Dan Voiculescu, Gușterul mahăr de la Haznaua 3, partid care e mult mai de dosul dreptei decât dosul dreptei liberale a lui Viorel Cataramă, cel care va câștiga primul loc de la urmă din acest scrutin. Viorel Cataramă va participa la turul de scrutin îmbrăcat într-un articol de mobilier creat special pentru el, anume un constum din furnir de mahon lăcuit, costum creat la tâmplăria Armani, costum care va avea forma unui coșciug adevărat. Update! Tocmai în acest moment un porumbel alb având în cioc coiul lui Dan Voiculescu la care Gușterul a avut infarct la ocnă, a aterizat pe capacul costumului, pardon coșciugului lui Viorel Cataramă. Vă vom ține la curent cu sondajele anale ale PSD-ului realizate la minut de către expertul în sex anal al PSD, Șerban Nicolae.

9 octombrie 2019 19:19

Muie antena 3 de cacat Dacă e stire de la cacati de la antena 3 a clar ca o ling in pizda pe analfabeta,,cum pula mea sa ajunga proasta asta analfabeta in turul 2 ,,nu ia nici 6 %,,,

9 octombrie 2019 19:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.