Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

PSD nu a făcut nimic pentru îmbunătățirea sistemului de sănătate de când se află la guvernare, afirmă liberalul Cristian Bușoi.

Sănătatea românească, la pământ! Cristian Bușoi, vicepreședinte PNL responsabil cu Sănătatea, a lansat atacuri dure la adresa PSD, spunând că partidul și-a batur joc de sănătatea românilor în anii în care a fost la putere. Potrivit lui Cristian Busoi, Guvernul Dăncilă trebuie demis, România având nevoie de un guvern capabil și responsabil. Cristian Bușoi mai afirmă că PSD nu a reușit să dea în folosință niciun spital , toate cele 8 spitale regionale promise în campania electorală fiind doar la stadiul de promisiuni.

„În toți acești ani în care PSD a avut toată puterea, nu au reușit să dea în folosință niciun spital. Acest guvern trebuie să plece pentru că este incapabil să ofere românilor servicii de calitate. În continuare, românii stau la cozi în spitale. Sunt zile întregi în care sistemul care operează cardurile de sănătate se blochează. Medicii nu pot lucra, paciențîi sunt obligați să aștepte”, spune Bușoi.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

fiziciana un rahat cu ochi si busoi asta..lasaca a facut PNL (aca PDL) mai multe cand a avut sanatatea....patetic si gertos in acelasi timp...la fel cum este si acest "articol"

10 octombrie 2019 12:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.