Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dancila are motive serioase să fie îngrijorată. Zilele sale politice par să fie numărate, cel puțin după unii. Și nu numai din cauza opoziției, a cărei moțiune de cenzura se supune mâine la vot, ci și a mai multor baroni și parlamentari ai partidului pe care-l conduce, care manifestă o atitudine cel puțin duplicitară, dacă nu potrivnică. Nu întâmplător a sunat luni adunarea aleșilor PSD în Parlament și i-a invitat în această seară la o cină tovărășească la Vila Lac.

Conform unor surse din partid, în ultima săptămână, mai exact după depunerea moțiunii de cenzura, mai mulți grei ai PSD, care au fost foarte apropiați de fostul președinte Liviu Dragnea, cel putin la un moment dat, ar fi dat mana cu fostul lider si premier Victor Ponta și pun la cale debarcarea guvernului condus de Viorica Dăncilă, cu ocazia votării moțiunii de cenzură, schimbarea imediată a acesteia din funcția de președinte al partidului și retragerea candidaturii sale la Președinția României.

Complotiștii vor ca, în continuare, PSD să constituie o coaliție de guvernare cu Pro România și ALDE și să-l susțină pe candidatul independent Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale programate peste o lună.

Integral pe Cotidianul