Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Viorica Dancila are motive serioase să fie îngrijorată. Zilele sale politice par să fie numărate, cel puțin după unii. Și nu numai din cauza opoziției, a cărei moțiune de cenzura se supune mâine la vot, ci și a mai multor baroni și parlamentari ai partidului pe care-l conduce, care manifestă o atitudine cel puțin duplicitară, dacă nu potrivnică. Nu întâmplător a sunat luni adunarea aleșilor PSD în Parlament și i-a invitat în această seară la o cină tovărășească la Vila Lac.

Conform unor surse din partid, în ultima săptămână, mai exact după depunerea moțiunii de cenzura, mai mulți grei ai PSD, care au fost foarte apropiați de fostul președinte Liviu Dragnea, cel putin la un moment dat, ar fi dat mana cu fostul lider si premier Victor Ponta și pun la cale debarcarea guvernului condus de Viorica Dăncilă, cu ocazia votării moțiunii de cenzură, schimbarea imediată a acesteia din funcția de președinte al partidului și retragerea candidaturii sale la Președinția României.

Complotiștii vor ca, în continuare, PSD să constituie o coaliție de guvernare cu Pro România și ALDE și să-l susțină pe candidatul independent Mircea Diaconu la alegerile prezidențiale programate peste o lună.

Integral pe CotidianulComentarii

Mihaela Auziți, Madama asta cu Breoșa la purtător dar cu mintea-n colțuri ar vide și candalabrele din Palatul Victoriei (dacă nu deja le-a văndut pînă acum ?....) să rămînă la *Putere*....și-o doare-n cur de *putere*....Important pentru ea sunt beneficiile și privilegiile oferite de funcție pentru Ea și Nemurile ei.....Nici nu ar mai fi important obțiunea Partidului să rămînă la guvernare decît dorința personală a ei să nu-și piardă bunăstarea....Să n-o dea afară din Vila de la APPS din Primăverii.....O doare-n cur de popor, țară și neceșitățile societății romănești !....Doar încă o Vilă roz-bombon într-o pădure de brazi ca cea de la Predeal de-și v-a mai construi penrtru fi-su ar fi deajuns.... Proștilor de romăni, întîi cercetați, informați-vă și apoi concluziționați cu ce ordinari și ordinare aveți deaface !.

9 octombrie 2019 17:22

Magdalena Această impostoare și pafaristă așezătă-n scaunul de Prim-ministru este singura vinovată de marea rușine și înjosire a Romăniei că toate Agențiile de Presă Internaționale și toate Televiziunile de Știri din Europa (dacă nu și din Lume) au anunțat că din cauza Romăniei și a corupților romăni propuși Comisari Europeni (Rovana Plumb și Dan Nica) se întîrzie procesul de formare a Comisiei Europene și numire a Comisarilor....Rușine !....Rușine !....și așteptăm scuzele Madamei Dăncilă către poporul romăn !....Că tot se laudă pe fiecare Afiș Electoral ”că va lupta pentru FIECARE ROMĂN !”....Va lupta pe dracu !....că de ”Ești proastă, stai Acasă !”....și dacă Moținunea de Cenzură de joi nu va trece, votanții cu ”creerul la purtător” o vor ”pedepsi” la Alegerile Prezidențiale !....Pe Pariu că va ieși a 4-a pe Listă la Primul Tur de Scrutin că merită și pentru idioțenia propunerilor astea de viitor Comisar European din partea Romăniei !....

9 octombrie 2019 17:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.