Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Ministrul Justiţiei Ana Birchall a declarat, miercuri, că a aşteptat un punct de vedere de la CSM, dar „CSM era preocupat să modifice legea ANI”. Birchall anunţă că nu a primit punctul de vedere de la CSM pe raportul GRECO şi MCV. Ministrul Justiţiei, Ana Birchall, a declarat că a aşteptat, de la CSM, un punct de vedere pe raportul GRECO şi MCV, însă nu a primit încă un răspuns.

„Legat de multele întrebări pe care le-am primit zilele acestea privind analiza noastră pe GRECO şi MCV, vă pot spune că aşa cum am comunicat, de altfel, noi am aşteptat un punct de vedere de la CSM, dar se pare că CSM era preocupat să modifice legea ANI, uzurpând, de altfel, atribuţiile Ministerului Justiţiei şi trimiţând direct la comisia din Senat, Am solicitat public şi în scris aceste clarificări (...) este de datoria mea în calitate de ministru al Justiţiei să apăr atribuţiile şi reputaţia Ministerului Justiţiei. Revin şi cu această solicitare publică către CSM.

Integral pe Gândul