Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cercetătorul James Benford este de părere că unul dintre obiectele care au aceeaşi orbită precum Pământul ar putea fi folosit pentru a supraveghea evoluţia vieţii.

Existenţa formelor de viaţă şi chiar a civilizaţiilor extraterestre reprezintă o chestiune extrem de importantă şi de delicată şi ale cărei implicaţii sunt greu de descifrat. Una dintre întrebările cele mai importante în această situaţie este cea legată de modul în care am putea afla de existenţa acestora şi interacţiona cu ei. Cercetătorul James Brenford, specializat în căutarea formelor de viaţă extraterestre, este de părere că unele dintre obiectele din proximitatea Terrei ar putea deţine indiciile existenţei unei civilizaţii tehnologice extraterestre, notează Live Science.

Integral pe DescoperaComentarii

Ecce Kurrupt Extratereștrii supraveghează Planeta Maimuțelor mai îndeaproape decât crede unii cercetători. Relativ recent Specimenele Homo Superior din constelația Arianus 17 de exemplu i-au băgat o sondă anală în euro sfinkter chiar lui Jean Claude Junker. NOTW Uber Alles!

10 octombrie 2019 13:11

Dacian Romanian Urinian Anmarșian C. Mie cel mai mult îmi place de ”cercetătorul James Brenford, specializat în căutarea formelor de viaţă extraterestre”, care s-a făcut remarcat prin descoperirea EPOCALĂ că n-a găsit în viața lui nici urmă de vreuna.

10 octombrie 2019 8:47

AȘA E, ”civilizațiile” vă spionează ȘI NU DOAR că vă spionează - e evident că v-au băgat și niște molii în cap, care v-au tocat și ultimele urme reziduale de creieri pe care-i mai aveați (dacă-i mai aveați și pe-ăia, n.m.) ca să facă loc pentru ”inteligența” artificială. Cu respect, Paulus

10 octombrie 2019 8:43

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul In Cosmosul infinit Sfanta Treime a creat un numar infinit de planete cu animale, pasari, pesti, insecte si vegetatie si tot un numar infinit de planete, dar foarte rare, cu dinozauri, pesti-gigant, pasari-gigant, insecte si vegetatie. Pe niciuna din aceste planete NU a creat un alt Adam si o alta Eva. Ultima planeta creata acum 30 de miliarde de ani a fost Terra cu dinozaurii pe care a decis sa-i extermine printr-o incalzire excesiva acum 45 de milioane de ani, ca sa-i poata crea pe protoparintii Adam si Eva.

10 octombrie 2019 2:54

No, că „Big Băg-ul” ecce acum săptâmânal „Marele” Einstein a lansat, între altele, și bășina cu undele gravitaționale, extrem de greu detectabile, dacă nu imperceptibile, care ar proveni de la Big Bang prin intermediul radiației cosmice de fond. După ce, în martie 2016, sistemul de telescoape interconectate LIGO ar fi detectat, în sfârșit, undele gravitaționale, în onoarea centenarului Einstein, savanții Ocultei au schimbat pe șest enunțul teoriei „marelui înaintaș” și au spus că undele ar proveni ba de la ciocnirea a două găuri negre, ba de la una între două stele neutronice, ba de la o ciocnire între o gaură neagră și o stea neutronică! Dar nu asta ecce marea problemă. După ce s-au chinuit zeci de ani să detecteze ecoul „bășinii” gravitaționale, șeful experimentului LIGO, care a și fost răsplătit cu un Nobel pentru ispravă, a declarat recent că telescopapele LIGO au ajuns să detecteze în fiecare săptămână una sau chiar două emisiuni de unde gravitaționale, ca și gând în fiecare săptămână (și nu la milioane de ani!) s-ar ciocni între ele găuri negre sau stele neutronice, fenomene care zguduie întreg Universul!!! Taman ca la Big Bang (ipoteza Einstein!), sau mai degrabă ca la balamuc. În ce privește civilizațiile extraterestre, citiți, vă rog, tot harticolul și veți vedea că idiotul care susține o asemenea bazaconie se bazează pe nimic altceva decât pe NIMICUL ABSOLUT! Cu alte cuvinte balivernează pentru spălarea creierelor celor pe care OCULTA îi vrea cu orice preț proști.

9 octombrie 2019 19:09

Dr. House Doar de miliarde de ani!? Nu dinainte de "Big-Bang"!?

9 octombrie 2019 17:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.