Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu doar două zile înainte de votul pe moțiunea de cenzură înregistrată împotriva Guvernului Dăncilă, situația politică pare să nu mai fie atât de clară cum ne-a fost prezentantă până acum, cel puțin de liderii opoziției. Victor Ponta spune deja că nu ar refuza un guvern cu ALDE și PSD, oamenii lui Dăncilă umblă zi și noapte pentru a culege susținători, în timp ce Ludovic Orban, spun surse politice din diverse zone, începe să aibă emoții și face vizite pentru a se asigura de susținerea promisă.

Opoziția de circumstanță la Guvernul Dăncilă pare mai puțin unită și mai puțin hotărâtă, pe măsură ce se apropie ziua de joi, când va fi votată moțiunea de cenzură înaintată de PNL. Această nehotărâre o simt și liderii PNL, partidul care și-a asumat gestul politic. Drept urmare, în ultima vreme, spun, pentru Capital, surse din mai multe zone politice liderii liberali se agită, ba chiar par ușor disperați.

Numărul de voturi pro moțiune se oprește la 237, conform unor numătători de uz intern, peste cele 233 minim necesare, dar în niciun caz suficiente pentru ca „moțiunea să treacă fără probleme”, așa cum anunță public liderii opoziției.

Integral pe CapitalComentarii

Mariana Ei căcat !... de la Bușcu este articolul ăsta...Prietenul de la Scroviștea și Neptun de Șprițuri și Mînăreli Politice a lui Dragnea-Rahoveanu...marele sfătuitor de taină....cel care nici n-ar fi străin de premeditarea și regia lui Dragnea+Carmen Dan la Jandarmeriada din 10 August 2019....Acest articol și multe alte de la Haznaua 3 sunt intoxicari plătite de la Kiseleff Nr.10...Madam Dăncilă a început să vîndă candelabrele de porțelan din Palatul Victoriei să aibă ”bani negrii” de plătit ziariști, deontologi și chiar parlamentari să eșueze Moțiunea de Cenzură....Deficitul Bugetar va fi și mai mare !!!....

8 octombrie 2019 15:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.