Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Încălzirea globală creează o serie de probleme majore asupra capacităţii de producere şi distribuţie a hranei.

Faptul că încălzirea globală afectează şi va continua să afecteze capacitatea de producere şi distribuţie la scară largă a hranei reprezintă o realitate pe care oamenii de ştiinţă o subliniază şi pe care publicul larg cel puţin o intuieşte. Perspectiva unei crize alimentare la nivel global a atras atenţia oamenilor de ştiinţă, aceştia depunând eforturi considerabile în vederea identificării unor surse alternative de hrană.

Pornind de la introducerea în alimentaţia noastră a algelor marine, a insectelor, a cărnii artificiale sau chiar folosirea tehnicilor de editare genetică, oamenii de ştiinţă par a lua în calcul toate posibilităţile. Totuşi, după cum susţine Magnus Soderlund, nu toate posibilităţile sunt luate în calcul. Mai exact acesta susţine că pe viitor am putea să recurgem la canibalism, notează Futurism.

Integral pe DescoperaComentarii

Ehe! Scandinavul om de neștiință vine din poziția de pe vine și ne expune teoria canibalismului. Păi ar fi bine ca nenea neomul de știință să facă o excursie în Papua Noua Guinee, unde există și azi câteva triburi răzlețe de canibali autentici, iar acolo poate întâlni un ober-chelner și un ober-bucătar care-l poate face șnițel și antricot la minut. Sau cârnați, caltaboși, cabanos, salam, etc. Ca să nu mai vorbim de o ciorbă de scandinav la ceaun. O minunăție de preparate culinare delicioase.

8 octombrie 2019 20:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.