Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Socialiștii nu vor să părăsească guvernarea. Așa că fac ceea ce știu să facă mai bine: aruncă cu bani în baronii lor locali. Cu ce bani? Banii noștri evident.
În ultimele săptămâni guvernul a aprobat cheltuieli de aproape 10 miliarde de lei prin nou PNDL, numit FDI.

Toți banii aceștia sunt dați pentru a asigura majoritatea PSD în parlament. Ce se întâmplă? Partidul social democrat e în degringoladă după plecarea lui Liviu Dragnea. Pro România ia tot mai mulți parlamentari și structuri PSD. Așa că PSD nu mai poate face presiune asupra parlamentarilor decât prin intermediul baronilor locali. Iar baronii locali sunt primii care sunt de acord să o facă, dar contra cost. Iar costul este foarte mare și e plătit din banii noștri.

Hai să vedem cât ne costă negocierile PSD pentru moțiunea de cenzură. Pe 17 septembrie au fost aprobate 2.3 miliarde de lei din FDI. Iar pe 2 octombrie au mai fost aprobat încă de 3 ori pe atât.

Integral pe Curentul