Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

”Socialiștii nu vor să părăsească guvernarea. Așa că fac ceea ce știu să facă mai bine: aruncă cu bani în baronii lor locali. Cu ce bani? Banii noștri evident.
În ultimele săptămâni guvernul a aprobat cheltuieli de aproape 10 miliarde de lei prin nou PNDL, numit FDI.

Toți banii aceștia sunt dați pentru a asigura majoritatea PSD în parlament. Ce se întâmplă? Partidul social democrat e în degringoladă după plecarea lui Liviu Dragnea. Pro România ia tot mai mulți parlamentari și structuri PSD. Așa că PSD nu mai poate face presiune asupra parlamentarilor decât prin intermediul baronilor locali. Iar baronii locali sunt primii care sunt de acord să o facă, dar contra cost. Iar costul este foarte mare și e plătit din banii noștri.

Hai să vedem cât ne costă negocierile PSD pentru moțiunea de cenzură. Pe 17 septembrie au fost aprobate 2.3 miliarde de lei din FDI. Iar pe 2 octombrie au mai fost aprobat încă de 3 ori pe atât.

Integral pe CurentulComentarii

Marius & Marian(a) Suntem un cuplu de EURO-bulangi LGBT-XQWWYZ-ORL și am dori să se fuckă Guvernul Dincă G., să ne dea el voie să ”adoptăm” și noi niscaiva POPO-copii mai de soi (”educați” sexual printre EURO-Fessele de la Bookci, n.n.) că jidovu' ăla de Epstein cu ”muzeul” PEDOCAU$$TULUI și-a pus funia de gât și nu ne mai livrează nimica!

9 octombrie 2019 23:27

Mihai De sugătoarea aia de puli de la Justiție ce să mai spun - noroc cu CSM-ul, că nu participă la bordelizarea țării!

9 octombrie 2019 23:19

Mihai Indiferent ce Nou Prim-ministru va fi numit dacă Moțiunea trece sigur va fi mai bun ca impostoarea și habarnista Madam Dăncilă....Este un adevăr indubitabil !....Cu cît mai stă Cocoana asta la Palatul Victoria cu atît ne afundăm mai tare în subdezvoltare, sarăcire, needucare și marginalizarea Romăniei în Lume și-n Europa !!!....

8 octombrie 2019 16:14

Mariana Madam Dăncilă a început să vîndă candelabrele de porțelan din Palatul Victoriei să aibă ”bani negrii” de plătit ziariști, deontologi și chiar parlamentari să eșueze Moțiunea de Cenzură....Deficitul Bugetar va fi și mai mare !!!....Totul se aruncă pe piață să se dea lucrări la firmele de casă PSD-iste ca Mama lui Oprișan să fie și mai bogată, ferma Baronului de Vaslui Buzatu să se mai mărească cu vreo 10 ori 20 de Ha arabile, Olguța, Boieroaica din Neamul Craioveștilor să-și mărească Conacul cumpărînd și restul de la Interlop....”Copiii Baronilor PSD-iști de astăzi vor fi Baronii copiilor noștri mîine !”.... Ideologia de partid și din Statutul PSD-ist trebuie aplicată cu Miliardele din Buget !.....

8 octombrie 2019 16:10

Marius Ce va mira? Asta e PSD. Tineretul a fost uitat complect de guvernarea pesedista, el este bun doar sa muncească pe 1200-1300 ron sa asigure pensile nesimțite sau sa emigreze. Este normal că nepotul să câștige 1200 salariu și bunicul 1700 pensie? Vă întrebați de ce nu sa aprobat votul electronic?

8 octombrie 2019 13:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.