Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cu 48 de ore înainte de moţiunea de cenzură, PSD aruncă cu promisiuni. Într-un mesaj transmis în urmă cu puţin timp, social-democraţii vorbesc despre creşteri de salarii, despre vouchere şi bonusuri pentru bugetari.

„Noi, cei din PSD, garantăm creșterea salariilor de la 1 ianuarie 2020 și 1 ianuarie 2021. Asigurăm acordarea de vouchere și alte bonusuri pentru bugetari.

Ei, partidele de opoziție, disprețuiesc bugetarii. Pe unii vor să îi concedieze, iar pentru restul vor să taie salariile, să le ia toate bonusurile pe care în mod corect le câștigă astăzi. Ei consideră că bugetarii sunt ”praf” la locul de muncă.”, este mesjaul pe care PSD l-a postat pe pagina de Facebook în urmă cu puţin timp.

Integral pe Digi24Comentarii

PSD ipocrit si mincinos: De cand PSD a preluat puterea, singura preocupare a a acestui partid a fost sa distruga legile si institutiile justitiei pentru a evita puscaria. A folosit Guvernul, a folosit Parlamentul, a folosit mai ales CCR ca pe propria echipa de argati pentru a mutila statul de drept dupa tiparul propriilor interese. Nimic altceva nu a facut si nici nu le-a stat capul sa faca decat LEGI pentru HOTI: cum sa-i scape de puscarie si cum sa le salveze averile! NIMIC altceva.

10 octombrie 2019 12:05

Pop(izd)escu Viorel "articolul"-poollii 24 de Digi-n-kur-24-din-24 de ore înainte de loțiune.

9 octombrie 2019 8:00

Marin....@8 octombrie 2019 16:32.... Nu domnule, este mult mai bine acum sub PSD-ism !....Aveți dreptate !....Mămica lui Oprișan să fie și mai bogată, Baronul de Vaslui Buzatu să-și mărească Ferma Agrară de pămînturi arabile în cel mai sărac județ din Europa, Odrazlele lui Dăncilă și a Rovanei Plumb să promoveze direct în funcția de Secretar de Stat în noul Guvern PSD-ist ca Beizadeaua lui Buzatu iar Teodorovici și Grindeanu să ”colecționeze” în instituțiile conduse de ei și mai multe amante ”cu cracii lungi și țîțe tari”. Nora lui Dragnea Rahoveanu să-și mai ia la garaj un Lamborghinii iar după ce Daea omoară toți comoranii să-i aloce lui fi-sa în proprietate și lacul Brateș pentru o nouă crescătorie piscicolă....

8 octombrie 2019 17:15

@Marius. Marin, Paul etc.etc.etc. Doamne, de-ar veni mai repede lăbărarii și tinerii securiști (USR) la putere și să vedeți atunci ce mai vaier, ce mai bucium! Băseliada va rămâne o glumă nevinovată pe lângă pohta ce-o pohtesc oamenii lui Iohannis, care este el însuși un exemplu de lăcomie feroce în numele devizei „pișa-m-aș pe ea de Constituție”! Vă dați seama ce va fi când societatea civilă va dormii o vreme, crezând că, în sfărșit, se află la putere, media este sugrumată de băieții cu ochi albaștrii, SRI-ul va zburda în voie ca niciodată și va face ce vrea mușchi săi prin/din Parlament, Republica Porcurorilor va fi încă și mai desfrânată prin disprețul față de lege, adevăr și dreptate, iar mafia va avea spatele pe deplin asigurat, așa cum remarca și Danny, fiul mai mare al lui Gheorghe Dincă-Președinte. Uh-uu, ce vremuri de aur ne așteaptă!

8 octombrie 2019 16:32

Marin.....@POANTA I Dar să nu devină șomeri și șomere !!!.....Sunt atîtea locuri de muncă la privat și-n companiile productive !....Numai că mulți habar n-au să facă ceva....mută hîrtii de colo-colo......sunt amante cu ”cracii lungi și țîțe tari” cum îi place lui Teodorovici, Grindeanu și alți gagicari PSD-iști....Dau pe ”dinafară” sediile Instituțiilor Centrale și Primăriilor, birourile-s burdușite de funcționărese: neveste, fice, nepoate și amante.......La Constanța s-au mai închiriat sedii pentru Primaria și Consiliul Județean PSD-ist, banii de chirie din bugetul local să intre-n conturile alcooliților ....Numai parfumuri scumpe și țigări fine miroase pe culoarele de acolo !....

8 octombrie 2019 15:43

POANTA I Ei, da: sunt mulți bugetari… Opoziția, dacă va ajunge la putere, se va debarasa de vreo jumătate de milion dintre ei, care vor deveni șomeri de frunte din populația activă, și pentru ca ludovic organ să jubileze…

8 octombrie 2019 14:39

Paul PSD-ul a umplut institutiile statului de bugetari cu salarii mari, care nu-si ppot justifica activitatea. Sa ne spuna de unde au banii pentru a plata acestor avantaje materiale exagerate !! PSD este partidul unei paturi sociale !! Cei care muncesc si platesc impozite si diferite taxe, nu se vad reprezentati de acest partid. S-a creat o ura intre bugetari si cei din productie care platesc impozit. Romania are prea multi bugetari raportat la numarul populatiei !

8 octombrie 2019 14:09

Marius Oamenii sau săturat de PSD și acoliții săi care capuseaza Romania, Interesele clanului mafiot paralizează instituțiile statului și noi stăm și ne minunam la televizor de matrapazlâcurile lor . Într-un fel ne merităm soarta.

8 octombrie 2019 12:29

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.