Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Sunt tineri, dinamici și comunicativi și vor să schimbe lumea în bine, pentru copii. Îi întâlniți în spații publice, prezentând activitatea UNICEF în beneficiul copiilor din România și din lume și oferindu-vă oportunitatea de a contribui financiar la aceste progrese. De acum, Mesagerii UNICEF pot fi văzuți și pe ecranele de cinema din întreaga țară, dar și din lume, în filmul “Monștri.”, premiat la Festivalul Internațional de Film de la Berlin.

“Felicitări regizorului Marius Olteanu și echipei de producție pentru performanță și mulțumiri pentru această oportunitate! Sperăm ca apariția Mesagerilor UNICEF în film să crească nivelul de înțelegere a importanței muncii de strângere de fonduri în beneficiul copiilor vulnerabili și să pună în valoare eforturile acestor tineri pasionați și dedicați”, a declarat Pieter Bult, Reprezentantul UNICEF în România.

Campania “Fii și tu Prieten UNICEF!”, de atragere de fonduri prin metoda dialogului direct (face-to-face), este derulată de UNICEF la nivel global, în 43 de țări. Peste 11 milioane de Prieteni UNICEF (donatori lunari) sprijină copiii în întreaga lume. În 2018, aproximativ 500.000 de persoane au devenit donatori lunari.

Integral pe Jurnalul Național