Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Meteorologii au emis o avertizare de vreme rece în toată țara, începând de duminică ora 12:00, până marți 8 octombrie, ora 10.00. Vor fi ninsori la munte și precipitații mixte în zonele subcarpatice.

Potrivit ANM, în intervalul menționat vremea va fi deosebit de rece și se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare, în zona montană înaltă se va depune strat nou de zăpadă, iar temporar vântul va avea unele intensificări, spulberând zăpada. În zonele subcarpatice aferente acestor masive, îndeosebi din Moldova și Transilvania, precipitațiile vor fi mixte. Vremea se va menține deosebit de rece și pe parcursul zilei de marți (8 octombrie), precum și în noaptea de marți spre miercuri (8/9 octombrie).

Integral pe LibertateaComentarii

Sfîntul Prooroc Ilie Tișbitul FRIG 4 ILIE 4, FRI.G. FRI-Fir, G-Gene. Fir de la genele lui Ilie. Trageti fire de la mine sau sunteti orgoliosi?

6 octombrie 2019 15:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.