Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

România are cea mai mică cheltuială guvernamentală pentru Educație din Uniunea Europeană, procentul alocat din PIB fiind cu 1,8% mai mic decât media blocului comunitar, rezultă dintr-o analiză realizată de Eurostat, institutul de statistică al UE.

În 2017, procentul din PIB cheltuit pentru Educație în România a fost de 2,8, cu 1,8 puncte mai puțin decât media Uniunii Europene, scrie Edupedu.ro citând Eurostat. România face parte dintr-un grup de 6 state cu cheltuieli de sub 4% din PIB, format din Grecia, Italia, Slovacia, Bulgaria și Irlanda. Țara noastră ocupă ultima poziție și din acest grup, fiind ultima din Uniunea Europeană. Cele mai recente date Eurostat sunt din 2017, dar acestea arată că pe parcursul a 22 de ani analizați, procentul alocat educației diferă de la un an la altul, dar nu a depășit niciodată 4,3%. Acest prag maxim a fost înregistrat în anul 2008.

Integral pe LibertateaComentarii

Titus Parjolescu Nici minorele (r.) de la Caracal nu-mi (prea) par a fi fost ”educate” în mod corespunzător - cer de aceea Guvernului să se implice în mod corespunzător în acest domeniu de activitate-passivitate de viitor cu POTENȚIAL de dezvoltare URIAȘ!

6 octombrie 2019 1:39

Mariana Mai ales ”educația” SEXUALĂ e la pământ! HOMO-copiii Dvs. (că io una-două sunt stearpă, întrucât iau exclusiv muie pe cale bucală, n.m.) nu au aflat (încă) de ”bine”-fukcerile POPO--”familiilor” ”alternative” și nici nu au deprins obiceiul (de altminteri deosebit de bine ”dotat” cu ”fonduri” ”europene”, n.m.) de a suge EURO-poolla cf Normelor CE în vigoare la data practicării EURO-felației - E GROAZNIC!

6 octombrie 2019 1:33

Mariana ȚARA ȘI PSD-ul TE VREA PROST ȘI NEEDUCAT !....Veniți la ”Tata și la Mama PSD-istă” proștilor și inculților, analfabeților fucționali cu mîna întinsă pentru pomeni electorale să ne votați mereu !......Cînd din Produsul Intern Brut (PIB) în 2019 cca 80% din el se duce în Salarii, Pensii (Contributive și Speciale), Asistență Socială (și absolut necesară la mulți dar și la puturoșii la fel de mulți...), pe Decontări și Diurne la potentații de la Stat, pe Vaucere de Vacanță și Tichete de Masă la bugetari, pe Deplasări în Stăinătățuri pentru vacanțe în locuri exotice la Birocrații Instituționali de Stat.....Totul dat ”să se mănînce și să se cace !”.... Nema Educație !....Nema Sănătate !....Nema Cultură !....Cu ”PSD-ismul ca Ideologie și La butoane” mai tare ne afundăm în sărăcie, needucare și subdezvoltare....

5 octombrie 2019 13:12

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.