Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Antena 3 a prezentat numele vehiculate în presă pentru postul de comisar european, după ce Rovana Plumb a fost respinsă de Comisia juridică a Parlamentului European. Pe această listă se află Viorica Dăncilă, Ramona Mănescu și Luminița Odobescu.

Ramona Mănescu a spus în exclusivitate, pentru Antena 3, că nu vrea să comenteze informația, iar că pe ea o interesează doar ca următorul candidat pentru această funcție să fiie acceptat.

”Nu aș vrea să comentez. Îmi pare foarte rău. Pe mine mă interesează ca următorul candidat pentru această funcție să fie acceptat”, a spus Mănescu.


Comentarii

Maria Bravo ei, Laurei Codruța Koveși, a făcut cinste și onoare poporului romăn prin ocuparea funcției de Procuror Șef European....Este meritul ei principal și majoritatea populației Romăniei o susține și-i dorește Sănătate și Succes.....Dezamăgitor și înjositor pentru același popor romăn a fost rejectarea Rovanei Plumb dar și susținerea de către Prim-Ministra Dăncilă și PSD-u în importanta și bănoasa funcție de Comisar European.... Mă înjosește pe mine ca romăn în Europa acest eșec răsunător de care Madam Dăncilă este singura răspunzătoare și nici nu vrea să-și ceară scuze poporului romăn de marea greșeală făcută prin impunerea unei ^nepotrivite^ pe acea funcție nerespectînd nici Legea....

29 septembrie 2019 10:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.