Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Audierea excepțională a social-democratei propuse drept comisar european pentru Transporturi, în Comisia Juridică, s-a încheiat cu un vot negativ pentru Rovana Plumb.

Au fost 24 de voturi în total, 15 împotriva româncei. Un anunț în acest sens a fost făcut de liberalii Siegfried Mureșan și de Rareș Bogdan. “Candidatura Rovanei Plumb a fost respinsă acum cu largă majoritate de Comisia Juridică a Parlamentului European. În favoarea Rovanei Plumb au votat 6 europarlamentari. Împotriva Rovanei Plumb au votat 15 europarlamentari. S-au abținut 2 europarlamentari. Fără avizul Comisiei Juridice audierea din Comisia de Transport nu poate avea loc”, a transmis Mureșan, pe o rețea de socializare.

“Doamna Plumb nu va mai putea fi audiată in Comisia de Transport! “, a notat, între altele, și fostul jurnalist, actualmente europarlamentar.

Integral pe NaţionalComentarii

Maria Bravo ei, Laurei Codruța Koveși, a făcut cinste și onoare poporului romăn prin ocuparea funcției de Procuror Șef European....Este meritul ei principal și majoritatea populației Romăniei o susține și-i dorește Sănătate și Succes.....Dezamăgitor și înjositor pentru același popor romăn a fost rejectarea Rovanei Plumb dar și susținerea de către Prim-Ministra Dăncilă și PSD-u în importanta și bănoasa funcție de Comisar European.... Mă înjosește pe mine ca romăn în Europa acest eșec răsunător de care Madam Dăncilă este singura răspunzătoare și nici nu vrea să-și ceară scuze poporului romăn de marea greșeală făcută prin impunerea unei ^nepotrivite^ pe acea funcție nerespectînd nici Legea....

29 septembrie 2019 12:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.