Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Trei dintre firmele aparținând grupului „Băneasa”, controlat, prin interpuși, de magnatul Puiu Popoviciu, condamnat definitiv la șapte ani de închisoare cu executare, au pierdut un ultim proces pe care l-au declanșat în vederea ridicării măsurii sechestrelor asigurătorii, instituite pentru recuperarea prejudiciului uriaș generat de escrocheria imobiliară din nordul Capitalei. Este vorba despre sechestrul pe surafaţa de 224,6 hectare de teren care a aparținut Fermei Experimentale Băneasa, aflată în administrarea Universității de Științe Agronomice și Medicină Veterinară (USAMV) București și de prejudiciul stabilit, în decembrie anul trecut, după ce latura civilă a procesului a fost disjunsă din procesul penal deja finalizat cu condamnările pronunțate de Curtea de Apel București și, ulterior, de Înalta Curte de Casație și Justiție. Astfel, companiile Băneasa Investments SA, Băneasa Rezidențial SRL și Băneasa Business & Technology Park SA rămân cu sechestrele instituite, până când vor achita, împreună cu persoanele fizice găsite deja vinovate, întregul prejudiciu creat.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

v Oare cind s-a facut "cedarea" terenului respectiv a fost facut fara autorizatii, dar constructiile ulteioare? Dupa ce au fost construite respectivele parcele (teoretic ar trebui aduse la starea initiala), ce se va intimpla? Proprietarii se vor judeca initial si o sa plateasca terenul de sub constructii, eventual tot terenul.

23 septembrie 2019 23:46

Zoe De asta nu ziceti, ba, securistilor, alde Lili si postacii #rezist, ca e ciuma rosie? Ca e puiuț, ginere de nomenclaturist securist și toată lumea știe asta. Inclusiv mămica lui era croitoreasa la ceaușisti. Dar l-a sprijinit Băsescu, probabil ca au impartit prada, deci e bun, nu e ciumă.

23 septembrie 2019 11:15

je Mafiotul de Popoviciu, este din gasca de escroci imobiliari ai Basescului Securistu' Tarii. Infractiunile comise de Basescu&Co, ar umple mii de pagini apte pt sentinte de condamnare pe viata.

23 septembrie 2019 10:07

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.