Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Procurorul de la Caracal, care a stat la poarta lui Gheorghe Dincă până la şase dimineaţa, contestă suspendarea din magistratură.

Ovidiu Popescu consideră că decizia Inspecţiei Judiciare este nedreapta deoarece nu se simte vinovat. Acesta se află, luni, la ÎCCJ pentru a contesta decizia Consiliului Superior al Magistraturii. Ovidiu Popescu a refuzat să facă declarații jurnaliștilor.

La începutul lunii august, procurorul Cristian Ovidiu Popescu, cel care s-a ocupat de cazul Caracal și care nu ar fi permis agenților de poliție să încalce mandatul de percheziție și să descindă în casa lui Gheorghe Dincă înainte de ora 6:00, a fost suspendat din funcție.


Comentarii

noi Complice jegos la crimele comise de criminalul Dinca, este acest "procuror", sa fie judecat de instantele tribunalului, nu numai suspendat ! Incompetent, rau-intentionat, lenes si tupeist, acest Popescu ex-procuror, ai pazit poarta criminalului pana dimineata, sa aiba timp s-o ucida pe adolescenta. Nenorocitule, ai tupeul sa contesti suspendarea ta din magistratura….

23 septembrie 2019 9:54

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.