Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Primirea României în Spațiul Schengen nu ar trebui să fie analizată doar prin prisma acuzațiilor de corupţie, relevă un articol publicat de ziarul american New York Times.

România și Bulgaria nu au fost încă primite în Spațiul Schengen şi sunt monitorizate prin Mecanismul de Cooperare şi Verificare (MCV), fiind considerate membri de rang inferior al UE, explică articolul publicat în ziarul american New York Times.

Un argument cu privire la corupția din România este considerat a fi situația lui Liviu Dragnea, fostul președinte al PSD, care a fost condamnat și trimis în închisoare.

Integral pe România LiberăComentarii

Lute da ! lasati romanii jegosi in Shengen, si o sa aveti plajele imputite, muntii imputiti, peste tot numai tigani si tarani needucati si curve fomiste ! Plus democrati- căcaţi, care o să vă umple pieţele de cerşetori ! Europă criminlă si imperioalista, luati romanica in shengen cand aici nu va mai fi o hartiuta si cand nici+un sofer de masina ,,taraŢ nu+si va mai arunca chistocul putind a hoit afara pe geamul masinii.

23 septembrie 2019 19:44

iulian Eu zic ca nu prea e indicat sa intram in spatiul asta. E cam mare coruptia pe acolo, mai ales in domeniul financiar-bancar. Cred ca vor sa ne protejeze

23 septembrie 2019 12:33

Iulia Toma E (cam) jidani ăștia de la NYT, dar (totuși) nu e indicat să-i înjurăm (de mamă, de moașă & de tată, n.m.) că după aia zice că fukcem ”holocau$$t”!

22 septembrie 2019 23:03

Muie Pizdeu Laura Pizduța Ca', Sugem poolla lu' Coldea, O sugem & #REZISTĂM, deși mai (și) vomităm!

22 septembrie 2019 23:01

Florin Bilei Îndemn la Luptă (până la victoria finală, n.m.): Să sugem EURO-poolla & să #REZISTĂM (cot la bot, n.m.) împotriva vicisitudinilor și a reacțiunii!

22 septembrie 2019 22:58

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.