Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fetiţa de 11 ani dispărută vineri din Dâmboviţa a fost găsită moartă.

Mihaela-Adriana Fieraru a plecat vineri de la şcoală şi nu a mai ajuns acasă.

Poliţiştii au găsit-o într-o zonă cu vegetaţie deasă.

Se fac cercetări pentru a se stabili împrejurările în care a murit copila.

Fata a fost căutată de peste 200 de persoane, poliţişti, pompieri, jandarmi şi săteni. De asemenea, au fost folosite drone şi un elicopter.

UPDATE - Criminaliștii s-au întors la locuința Mihaelei Adriana Fieraru și au reînceput căutările. Peste 200 de persoane sunt angrenate în căutare, jandarmi, pompieri și cetățeni. Aceștia au folosit și o dronă cu termoviziune pe parcursul nopții. De altfel, sunt folosiți câini de urmă și drone.

În acest moment, s-a deschis un dosar penal in rem pentru săvârșirea infracțiunii de lipsire de libertate și sunt luate în calcul toate variantele, inclusiv răpirea.

Fetiţa de 11 ani din localitatea dâmboviţeană Gura Şuţii care nu s-a mai întors acasă este căutată și duminică, de forţe sporite de poliţişti, sunt folosiţi şi câini de urmă, de asemenea drone şi un elicopter, informează IPJ Dâmboviţa.

"Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa încă desfăşoară activităţi de căutare a minorei. Sunt angrenaţi aproximativ 200 de poliţişti, sunt folosiţi câinii de urmă şi zona satului este survolată de un elicopter alternativ cu două drone. Până la acest moment, nu există suspiciuni cu privire la săvârşirea vreunei infracţiuni, însă nu este exclusă nicio variantă", precizează IPJ Dâmboviţa.

Fata de 11 ani nu a mai revenit acasă vineri. Ea se numeşte Mihaela-Adriana Fieraru şi era îmbrăcată cu o pereche de blugi de culoare albastră, o bluză cu mânecă lungă de culoare gri şi purta pantofi sport de culoare neagră cu roşu. Are 1,50 m. înălţime, aproximativ 45 de kilograme, ochi căprui, păr lung, castaniu.

"Sunt folosite toate forţele şi mijloacele de care beneficiem pentru a găsi minora. Căutările continuă", susţine IPJ Dâmboviţa.


Comentarii

Dumitru Pintilie Vedeți că MEDIA-PUȘLAMALELE astea mi-au șters comentariul pe cale-l defekasem pe forum pe cale de Fesse de Bookci!

20 octombrie 2019 22:52

George......@23 septembrie 2019 0:16 Băi PSD-iștilor, *să vă băgați în cur* Statu Paralel că alt ceva nu ați învățat de la Dragnea & Tăriceanu ! .....Ați prostit poporul cu *inamicii de clasă* și proștii o iau de bună....Stalin spunea ^că trebuie să ai permanent un inamic, dacă nu-l ai, crează-l^,,,,Și așa PSD-ismul a creat *jde mii* de inamici pentru prostime needucată romănescă : Soros, Statu Paralel, Binomul, Securiștii, Masonii, Corporatiștii, Băncile Comerciale, BNR-ul, Rezistacii, Haștagiștii, Sufrageriștii....Toate ca să dea vina pe alții de impotențele și efectele negative ale guvernării lor proaste...guvernare Prim-ministeriată de o habarnistă și pafaristă....

23 septembrie 2019 7:52

Auziți, mă ăștia că pzd-ul ecce de vină pentru orișice în țara asta. Dar despre acel loc comun al „iepocii” noastre cum că „cine are informația deține și puterea”, ce p.m. aveți de zis, țucălarilor? Păi cine are informația dacă nu serviciile de informații?! Ați auzitără voi să fi furnizat SRI-ul vreun sfărtai de informație despre rețelele de traficanti, de violatori, de pedofili? Și cine are în custodie serviciile de informații? Nu cumva CSAT-ul și Iohannus în persoană? Nu tot acesta, după modelul Bășinescului, folosește la foc automat SRI și Parchetele (Statul Paralel, cum s-ar spune) ca poliție politică, dărmarea de guverne și compromiterea sau priponirea adversarilor incomozi, ba chiar trimiterea la Domnul, a unora dintre ei? Vă mai amintiți de cazul Rarinca? Dar de cazul Sorina, în care mai toată PORKurimea s-a dovesit o cloacă infectă? Ei bine, cazul Sorina face parte din aceeași mizerie ca și tragedia de la Caracal, ca și uciderea bestială a fetiței din Dâmbovița. Și toate au drept cauză refuzul Statului Paralel de a-și îndeplini adevărata menire, precum și indolența criminală a președintelui Ionannus, care nu înțelege să-și tulbure siesta de la Cotroceni cu probleme ce țin de siguranța țării și a cetațeanului. E mai confortabil și mai distractiv să pună piedici de domeniul absurdului în calea bunei guvernări a țării. Și tânjește, desigur, după încă un mandat de huzureală și de evitare a fiscului!

23 septembrie 2019 0:16

Dumitru Pintilie Suspectul olandez a părăsit deja România. Autoritățile române, care investighează acest caz, au aflat de la omologii lor olandezi că este vorba despre un EURO-pedofil LGBT-QXYZNNEMPKK-ORL. „Suspectul olandez a reușit, fără nicio problemă să părăsească teritoriul (EURO-bantustanul) României. Cei care se ocupă de acest caz au reușit deja să vorbească cu omologii lor olandezi și au aflat că ar fi vorba despre un EURO-pedofil". Ovidiu Oanță, Știrile ProTV.

22 septembrie 2019 23:58

Dumitru (Ilie) Pintilie Și EURO-maimuța Laura Pizduța ce zice-fukce la faza asta?

22 septembrie 2019 22:28

Marius Romania este un stat incapabil să asigure siguranța cetățenilor, romanul de rand nu se simte în siguranță pe strada,acasă . Bine că nu avem terorism că eream vai de noi. Ministrul de interne trebuie sa ia masuri sau să-și de-a demisia. Nu învinuiesc poliția ci statul care nu aloca fonduri pentru angajări,dotări etc. Jandarmeria trebuie scoasă pe străzi masiv nu doar la evenimente sa bată lumea.

22 septembrie 2019 20:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.