Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Deţinutul evadat de la Penitenciarul Focşani în timp ce se afla la muncă a fost prins, sâmbătă seara, la o stână de pe raza localităţii Poiana Cristei, unde acesta se ascundea, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Potrivit Poliţiei, evadatul a fost prins după ce o femeie a sunat la 112 şi a sesizat faptul că a fost agresată în propria locuinţă de un bărbat necunoscut, care i-a sustras o sumă de bani şi a fugit.

"În urmă cu puţin timp, bărbatul evadat din Penitenciarul Focşani a fost identificat şi prins de poliţişti. Evadatul a fost prins la o stână pe raza satului Petreanu, comuna Poiana Cristei, într-o zonă împădurită, greu accesibilă. La ora 19,10 am fost sesizaţi prin 112 de către o femeie din localitatea Poiana Cristei că ar fi fost agresată în locuinţa sa de către un bărbat necunoscut, care i-a sustras suma de 180 lei şi a fugit", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Zorel Burlan, citat de AGERPRES.

Integral pe Jurnalul NaționalComentarii

ariciul Detinut periculos.Ba astia sunt niste prosti fara minte,niste Idioti cu fetze ca atare care ,fura lantisorul si cerceii copilei da la gat si urechi,portofelul unui mosneag sau banii unei vaduve fara nici o aparare.Sunt niste mici gainari ,neluati in sama de mici de cand se joaca dea hotii furandusi caciula lasata pe iarba ei inconjurando pe dupa tufisuri.Si ajung mari.Prosti da mari.Astora sa nu le faceti publicitate ci sa-i scuipe lumea in ochi .

23 septembrie 2019 8:38

ovi Tudorele, eiievalueaza porcariile pe care le-ai facut ; tara este plina cu infractorii pe care e-ai scos din puscarii. Acum cred ca studentii din Iasi trebuie sa-ti de un picior in kur sa ajungi in locul lor ...mare nemernic esti bubosule. Ce invata studentii de la tine, magarii si smenuri cu politrucii si cu Dragnea...

23 septembrie 2019 7:37

Kuminecaturile Gemene, alias Ecce Kurrupt, alias Paulus Gaoz Rupt Ofer sex anal gratuit votantilor PSD.

22 septembrie 2019 12:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.