Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Prezentă în Caraş-Severin pentru şedinţa Comitetului Executiv Judeţean, Viorica Dăncilă a susţinut o conferinţă de presă plină de gafe. Iată ce a declarat prim-ministrul României.

Premierul Viorica Dăncilă a participat, vineri, la o conferinţă de presă după o şedinţă a Comitetului Executiv Judeţean Caraş-Severin. Ea a reuşit să facă mai multe gafe, spre amuzamentul celor prezenţi, scrie news.ro.

Viorica Dăncilă a prezentat câteva dintre aspectele discutate la şedinţă, vorbind, printre altele, despre ”programul de guvernare” al primarilor. ”Aşa cum noi am venit cu un program de guvernare la nivel naţional, fiecare primar a venit cu propriul program de guvernare, propria platformă la nivel local”, a declarat Dăncilă.

Integral pe CapitalComentarii

I.BASU Și ce vreți voi, măh idioților, de la „Capital”?! - îți dau dreptate: isteții și agramații de la „capital” observă gafe ale doamnei Dăncilă chiar și acolo unde nu sunt. Acest site (nu, „capitaliștilor?”) este un cumsecade și vă găzduiește cu mărinimie toate inepțiile care vă trec prin minte, bieți lingăi de kur iohannesian. La voi tot ce spune Dăncilă, iar derapajele lui iohannis sunt precepte biblice! Ce dracu, mă, chiar așa sunteți, la pretențiile voastre?

21 septembrie 2019 18:48

Maria Iart-o Doamne ca Madam Dancila e saracutza cu duhul !...si cu IQ redus !.

21 septembrie 2019 12:44

Și ce vreți voi, măh idioților, de la „Capital”?! Dacă madam Veorica și-ar fi prezentat ideile în scris, cu siguranță sintagma „programul guvernamental” al primarilor ar fi fost scrisă cu ghilimelele de rigoare pentru o figură de stil. Voi sunteți proști, sau faceți pe proștii?! Restul așa-ziselor „gafe” menționate de voi sunt mici și rare erori de nuanță specifice vorbirii libere. N-o mai faceți voi pe puriștii limbii române, că nu sunteți nici pe departe mari grămătici sau stiliști literari. Mai bine fiți atenți la vorbitul pe silabe al domnului Iohannis, la lipsa sa de idei și la cazna de a fraza textele în dulcele liimbaj de lemn pregătite de la cancelaria prezidențială. Când spune și câte o frază proprie, se pomenește că se dă de gol cum că a trebuit să moară (ardă) tinerii aia de la „Colectiv” pentru ca Ponta să-și dea demisia. Asta da gafă! Și tocmai vorbise cu câteva zile mai înainte despre faptul că alegerile nu se câștigă oricum, ci numai dacă reușești să produci maselor ceea ce americanii numesc „emoșăns”. Se vede că îi predase cineva ceva lecții despre tehnicile de persuasiune și propagandă și s-a și grăbit să cotcodăcească în fața boborului. Cel puțin, doamna Veorica, fără a fi vreun mare orator sau politician, se zbate să rezolve problemele guvernării în timp ce un mare idiot îi tot pune piedici, iar asta în detrimentul oamenilor necăjiți.

20 septembrie 2019 23:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.