Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Elena Udrea și-a botezat fetița, la Mănăstirea Cașin, din Capitală, în ziua când copila a împlinit vârsta de un an. Fostul ministru a declarat că nașii copilei sunt prieteni vechi, care nu sunt persoane publice și că la petrecere este invitat și Traian Băsescu.

Fostul ministru Elena Udrea a declarat, înainte de a intra în Mănăstirea Cașin, unde și-a creștinat fetița, pe Eva Maria, că este un moment important în viața ei, cel mai important după ce a născut.

„E cel mai important moment din viața mea după cel în care am născut-o fix acum un an, la ora 2 după-amiaza, ora României, de asta am și stat acasă, ca să așteptăm momentul când se deschid cerurile pentru ea și acum să sperăm că la slujbă totul va fi bine pentru ea, nu se va speria, pentru că e destul de mare, nu știu dacă acceptă să intre în cristelniță, o să vedem”, a spus Elena Udrea.

Udrea a afirmat că rochia fetiței și rochia pe care o poartă ea sunt create de un designer român, special pentru acest eveniment.

Integral pe CotidianulComentarii

Doina Nu iti este rusine Elena Udrea? Ai fugit din tara ca sa nu faci puscarie aici pentru tot ce ai furat si acum, cand ai vazut ca nu ti se mai poate intampla nimic, ai revenit ca o floricica. Ai revenit sa-ti etalezi fundul, sanii si amantul; tinerel, atata stii atata faci. Mare, mare ordinara poti fi cucuana!. Din pacate romanii au memorie scurta si uta cate spagi ai luat, cat ai furat impreuna cu Cocos sub obladuirea lui Basescu. Cu tupeul care te caracterizeaza acum vrei probabil iar prin politica . Ar trebui sa ti se confiste tot ce ai dobandit prin frauda, nici un ban nu este castigat cinstit.

21 septembrie 2019 16:39

Mihai Păi cine n-ar petrece ?...Și cu banul din Șpăgi în conturi neatinse și cu *morcovel tînăr* noaptea lîngă ea....Este mare Latifundiară, și-a tras și din Turism ceva proprietăți....PSD-ismul a jumulit Justiția și i-a timorat îndeajuns pe procurori !....Nici nu se mai vede-n zare Instituția de la Tîrgușor că se prescrie acum totul....Dar Madam Udrea ai grijă la toalete că de-o eclipsezi pe Madam Dăncilă s-ar putea să se răzbune !....^Oglindă oglinjoară, cine-i cea mai frumoasă din țară !^....Răspuns : acum Madam Dăncilă.....pînă iese în Noiembrie a 4-a pe Liste la Prezidențiale !.....

21 septembrie 2019 13:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.