Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

O primă reacţie a fostului preşedinte al României, actualmente europarlamentar, în privinţa căruia Curtea de Apel a decis, vineri, în primă instanţă, că a colaborat cu fosta Securitate, nu s-a lăsat prea mult aşteptată.

În sensul în care Traian Băsescu s-a grăbit să anunţe că va ataca – la Înalta Curte – această hotărâre dată de instanţa de fond. “Categoric da, voi face apel la această decizie. Este decizia judecătorului, o respect, dar voi face apel (…) pentru că eu consider că este greșită abordarea. Dar judecătorul a fost liber să aprecieze documentele care i-au fost prezentate”, a precizat Traian Băsescu, într-o intervenţie la postul B1TV.

Integral pe NaţionalComentarii

ariciiul Ba numi vine sa cred.Nus PSD-ist,Nus Basist,Nus decat un om care se bucura de saracia si de neamul lui,dar atat de prosti sa fie unii de-l urasc atata?sau au trait atat de bine in PSD,si se ling in c.r unii pe altii incat cand lea bagat asta morcovul in c.r cu tot cu frunze ia durut amarnic?Mai vitailor?Vor veni alejeri ,si PSD-ul va muri.Va muri ,Va muri.Si VOI odata cu el.Iar tara va renaste ,Cu basescu ori fara.

21 septembrie 2019 16:55

La pușcărie, banditule! Ai o moacă perfectă pentru ocnă.

20 septembrie 2019 18:55

Păi cum să nu! Abordarea e greșită pencă nu te-au abordat nici măcar după ce boborul te-a demis prin referendum! Că n-a fost de acord Licuriciul este altă poveste. Erai unealta lui pentru nenorocirea românilor

20 septembrie 2019 18:54

noi ...Siktir, Javra Ordinara, cat rau ai facut tu, Poporului Roman.

20 septembrie 2019 17:04

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.