Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Unul dintre cele mai îndrăgite personaje din „Las Fierbinți” a dat lovitura cu următoarea colaborare.

Anca Dumitra, actrița care o interpretează pe Gianina în sitcomul Las Fierbinți, va juca în „Doing Money”, o dramă inspirată din viața reală ce va fi televizată de postul britanic BBC 2. Pe platoul de filmare, partenerul Ancăi va fi îndrăgitul actor irlandez Allen Leech, cunoscut din „Downton Abbey“, dar în această producție mai sunt distribuiți încă trei actori români – Dragoș Bucur, Alec Secăreanu și Cosmina Stratan.

Tema principală a dramei care va fi difuzată de BBC 2 o reprezintă sclavia sexuală din Marea Britanie, iar Anca Dumitra va juca rolul Anei, o femeie tânără din România care este răpită în plină zi de pe o stradă din Londra, scrie cancan.ro. În ajutorul Anei, traficată și obligată să se prostitueze prin tot felul de bordeluri irlandeze, vine Leech, care va interepreta rolul poliţistului de investigații Tom Branson.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.