Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că Biroul Politic Executiv al ALDE se va reuni, luni, pentru a lua o decizie cu privire la strategia la moțiunea de cenzură. Liderul ALDE a precizat că, în opinia sa, partidul său ar trebui să semneze moțiunea. „ALDE discută luni în Biroul Politic Executiv care e atitudinea. Eu cred că în momentul de față, ca partid de opoziție, ALDE trebuie să semneze moțiunea”, a afirmat Călin Popescu Tăriceanu, joi seară, la Digi 24.

La rândul său, vicepreședintele ALDE Varujan Vosganian a declarat că, în urma discuțiilor cu colegii săi din Camera Deputaților, toți deputații „loiali” ALDE semnează moțiunea de cenzură care ar urma să fie depusă de PNL împotriva Guvernului.

„Deja am semnat pentru moțiunea de cenzură. Din dialogul meu, nu pot să vă vorbesc decât de grupul parlamentar de la Cameră, pe care îl cunosc. Din colegii care au rămas loiali, și nu lui Călin Tăriceanu, că nu suntem vasali sau samuraiul unui shogun, noi suntem colegi cu Călin Popescu Tăriceanu. Din colegii care au rămas loiali ALDE în Camera Deputaților nu știu să existe vreun caz care nu semnează moțiunea de cenzură”, a declarat, joi, la Digi24, deputatul ALDE Varujan Vosganian.

Integral pe Cotidianul