Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri la Reșița că este convinsă de faptul că va ajunge președinte al României. Dăncilă este atât de sigură pe ea, încât a renunțat la alte posturi de demnitar, care i-ar fi fost poate mai la îndemână.

Premierul Viorica Dăncilă a declarat vineri la Reșița că este convinsă de faptul că va ajunge președinte al României. Acesta este și motivul pentru care nu a dorit și nu dorește să candideze pentru un post de comisar european. ”Las portofoliul de comisar european pentru că sunt convinsă că-l voi câștiga pe cel de președinte al României”, a declarat Dăncilă, prezentă la Reșița pentru a participa la CEx -ul județean al PSD, în Caraș – Severin.

În acest context, Dăncilă și-a exprimat în continuare suportul pentru Rovana Plumb, propusă de România să ocupe un post de comisar european.

Integral pe Capital