Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Atât preşedintele Klaus Iohannis cât şi premierul Viorica Vasilica Dăncilă se vor afla săptămâna viitoare în vizite în SUA. Şi unul, şi celălalt vor încerca să livreze poporului iluzia că România mai are politică externă. Aceasta în pofida faptului că doamna Dăncilă atât în vremea cât era ghidată de infractorul Liviu Nicolae Dragnea dar şi după, când, de fapt, în PSD nu s-a întâmplat nimic pentru simplul motiv că respectivul partid este nereformabil a făcut tot ceea ce a putut ca s-o torpileze.

Iată, preşedintele Iohannis se duce la deschiderea lucrărilor Adunării generale a Naţiunilor Unite acolo unde România ar fi putut deţine un loc de membru nepermanent în Consiliul de Securitate dacă ar fi avut sprijinul ţărilor arabe. Nu l-a avut din cauza năzbâtiilor debitate de aşa zisa şefă a Guvernului (care Guvern că uite-l, nu e!!!????) în privinţa mutării ambasadei României din Israel de la Tel Aviv la Ierusalim.

Oricum, pentru a nu le strica nici doamnei Dăncilă, nici d-lui Iohannis sejurul, CCR a adoptat miercuri o hotărâre care le dă câte o jumătate de dreptate amândurora. Preşedintele avea obligaţia să numească interimarii, nu însă şi pe cei propuşi a fi membri plini ai Executivului.

Integral pe AdevărulComentarii

ion Viitorul prosper al Tarilor crestine, de pretutindeni, este langa Israel, asa cum Biblia proclama ! De-a lungul Istoriei, s-a vazut de ce sunt capabili Islamul si Musulmanii, impotriva Crestinatatii, si nu se opresc nici in present. Vedeti atentatul criminal 11 Septembrie, si urmatoarele, in Europa. Dar, dobitocii si prost-platitii infometati de la ziarul de sters la koor Adevarul, clampane orice, pagubos pt Romania, dar, sa fie contra PSD. Dobitocii de la Adevarul, conteaza pe nivelul scazut de scolarizare si cultura actual, al tineretului roman, care, e tare in tras pe nas prafuri.

22 septembrie 2019 7:43

Florin Bilei Bine, dar Corina Creața părea a fi o speranță în planul ăsta, că io n-am auzit de vreo reclamație cum că n-ar fi supt euro-poolla cf. Normelor CE în vigoare la data comiterii felaței, nu?!

21 septembrie 2019 23:16

Spuna hADEVĂRUL și trage apa! Fost-a ziarul evreilor socialiști (că nu toți au fostără socialiști sau comuniști!), apoi al securiștilor comuniști, apoi al securiștilor chipurile anticomuniști, acum al securiștilor neomarxiști, adică soroșiști! Pedigree, nu glumă! Unde e căcat de mâncat, de ce să nu fie mâncat? Și cine să-l hăpăie cu oarece eleganță dacă nu adeveriștii? Pentru ei, căcatul e ca apa. Vital. Și se pricep cel mai bine la asta prin știința de a crea o brumă de obiectivitate. Alții, precum G24 și alte site-uri securiste supercombative, hăpăie căcatul cu latrină cu tot!

20 septembrie 2019 16:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.