Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Mario Iorgulescu, băiatul șefului LPF, Gino Iorgulescu, se află internat în continuare în stare gravă la Spitalul Elias, din Capitală.

După ce în presă apăruseră informații cu privire la ameliorarea stării sale de sănătate, ba chiar s-a vorbit despre o ieșire din comă, medicii de la Elias lămuresc lucrurile: Mario Iorgulescu nu a ieșit din comă, starea lui fiind în continuare una gravă, informează cancan.ro! Pacientul rămâne internat la Terapie Intensivă, sub atenta supraveghere a doctorilor.

Dosarul accidentului provocat de Mario Iorgulescu a fost preluat la începutul acesti săptămâni de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. În cauză s-a deschis un dosar in rem, iar cercetările vizează infracţiunile de ucidere din culpă şi conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice şi a drogurilor.

Integral pe Evenimentul ZileiComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.