Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Raed Arafat a făcut pe față în 2014 campanie electorală lui Victor Ponta, candidatul PSD la prezidențiale, apărând pe afișe cu ștampila „eu votez Victor Ponta”. În 2016, în calitatea sa de șef al DSU, Raed Arafat s-a deplasat într-o vizită oficială, deci pe banii Ministerului de Interne la DEVA unde s-a afișat peste tot cu Petru Mărginean, candidatul PSD la Primăria orașului.

Acum pentru a-și păstra funcția din guvern, arafat va trebui să o susțină și pe Viorica Dăncilă la președinția României și implicit să-și dea mâna cu jurnalistul Dan Alexa devenit președinte al PSD Cluj.

Curtea de Apel Cluj a respins în ianuarie 2016 apelul declarat de Raed Arafat impotriva sentintei civile numarul 584 din 19 decembrie 2014 prin care Arafat ii cerea jurnalistului Liviu Alexa, actual președinte al PSD Cluj, 100.000 de euro ca daune morale. Acesta a fost unul dintre putinii jurnalisti romani care a scris despre sutele de licitatii castigate de firma clujeana Deltamed, detinuta de afaceristul Dan Vasile Gorgan, prietenul lui Raed Arafat in vremea cand acesta detinea functia de secretar de stat in Ministerul Sanatatii.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.