Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă (CLSU) a decis atenţionarea prin sistemul RO-Alert a conducătorilor auto care se deplasează pe DN 14 Sighişoara-Mediaş, în urma declanşării incendiului de la groapa de gunoi din municipiu, a informat, vineri, prefectul judeţului Mureş, Mircea Duşa.

"Având în vedere situaţia creată la groapa de gunoi din municipiul Sighişoara, am dispus, în cursul acestei dimineţi, convocarea Comitetului local pentru situaţii de urgenţă al municipiului Sighişoara. De asemenea, i-am solicitat inspectorului şef al Inspectoratului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă 'Horea' al judeţului Mureş să se deplaseze la faţa locului pentru coordonarea intervenţiei. Intervin mai multe autospeciale, cisterne cu care se transportă apă şi, în funcţie de evoluţia incendiului, vom suplimenta şi forţele de intervenţie", a spus Mircea Duşa.

Integral pe Agerpres