Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Campioana României a debutat cu dreptul în grupele Europa League. Condusă din minutul 25, formația lui Dan Petrescu a revenit și a reușit să se impună. Presa din Italia scrie că Lazio "nu a reuşit să îşi arate caninii pe tărâmul lui Dracula".

"Cluj-Lazio 2-1: începe prost aventura lui Inzaghi în Europa League. Pe tărâmul lui Dracula, Lazio nu îşi arată caninii şi înregistrează a doua înfrângere consecutivă. KO-ul în faţa Clujului în startul grupelor cupelor europene este o copie a rezultatului de 2-1 înregistrat împotriva echipei Spal, în campionat", scrie Corriere dello Sport.

"Coşmar pentru Lazio şi în Europa: învinsă de Deac şi Omrani, sărbătoare pentru Cluj", a titrat şi Gazzetta dello Sport, în timp ce Calciomercato a scris: "Lazio dezamăgeşte şi în Europa League: revenire a Clujului, Inzaghi cedează cu 2-1".

Integral pe DigisportComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.