Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Dan Barna a venit la sediul BEC pentru înscrierea în competiția electorală din noiembrie: ”Depunem astăzi aproape 400.000 de semnături. România are nevoie de o schimbare. România are nevoie de un președinte full-time. Eu voi fi în turul al doilea cu siguranță”.

”Suntem gata să conducem și guvernăm România cu oameni cinstiți și competenți”, a spus și partenerul său de alianță, Dacian Cioloș.

Vinerea trecută, liderul liberal Ludovic Orban a declarat că obiectivul PNL este strângerea a peste două milioane de semnături pentru candidatura lui Klaus Iohannis la prezidenţiale.

Pe 10 septembrie, Alianța USR-Plus anunța că deja a strâns 200.000 de semnături (numărul minim pentru intrarea în cursa prezidențială) și preciza că va continua acțiunea pentru a fi siguri că autoritățile nu le "invalidează arbitrar semnături, așa cum s-a mai întâmplat în trecut".

Viorica Dăncilă și-a depus joi candidatura la prezidențiale, premierul spunând că aproape un milion și jumătate de români au semnat pentru ea. Tot ieri s-a înscris la BEC și candidatul PMP, Theodor Paleologu, acesta spunând că a strâns 360.000 de semnături.

Kelemen Hunor, candidatul UDMR la alegerile prezidențiale, își va depune candidatura sâmbătă. De asemenea, Mircea Diaconu, candidatul ALDE-Pro România pentru Cotroceni, se va înscrie oficial în cursa pentru Cotroceni tot sâmbătă. Luni, Victor Ponta a declarat că ProRomânia strânsese deja aproape 250.000 de semnături pentru candidatura lui Mircea Diaconu la prezidențiale, la acestea urmând să se adauge cele adunate de ALDE și de susținătorii fostului actor.

Candidații la alegerile prezidențiale își pot depune candidaturile la Biroul Electoral Central până duminică, 22 septembrie, ora 24.00.

Integral pe HotnewsComentarii

@20 septembrie 2019 11:17 ai inebunit tu, balega imprastiata!

20 septembrie 2019 12:28

...”Au înebunit salcâmii” Și ce dor, ce JALE !!! Acuma începe distracția! Lighioanele, Iohanis și Barna, se vor lua la ”trântă”!!!!

20 septembrie 2019 11:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.