Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În septembrie 2020, Laura Codruța Kovesi împlinește 25 de ani de activitate în magistratură și conform legii ar putea să se pensioneze. Șicanele pe care PSD-ul i le-a făcut prin oamenii săi puși în posturi cheie Adina Florea și Tudorel Toader ar fi putut să împingă o persoana slabă să se pensioneze. Kovesi dând însă dovadă de o putere ieșită din comun a rămas în sistem iar efortul său a fost apreciat de țările europene care au vrut-o în fruntea Parchetului European.

„Sistemul de Justiție a fost supus unui asalt nu doar prin comentarii în spațiul public, ci și prin încercări repetate de modificare a legislației prin introducerea unor amendamente în legislație sau prin încercarea de a modifica Codurile și cred că este foarte important ca Justiția să reziste în continuare, să-și facă treaba într-un mod profesionist. Când va fi nevoie de experiența mea în România voi răspunde ‘prezent’. Ori de câte ori în Sistemul de Justiție din România va fi nevoie de experiența mea, voi răspunde cu promptitudine și cred că experiența pe care o voi acumula în noua mea funcție va fi extrem de utilă în România”, a declarat Laura Codruța Kovesi.

Integral pe CurentulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.