Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că încă nu a discutat cu ambasadorul României la Uniunea Europeană, Luminița Odobescu, pentru a vedea exact cum a votat în cazul Laurei Codruța Kovesi la șefia Parchetului European, motivând că nu a avut timp.

„Este un vor majoritar, din 22, 17 voturi pentru, întotdeauna majoritatea trebuie respectată. Punctul meu de vedere l-am expus”, a declarat Viorica Dăncilă.
Întrebată dacă are garanția că ambasadorul României la Uniunea Europeană, Luminița Odobescu, a votat împotriva Laurei Codruța Kovesi, așa cum a cerut Guvernul, Viorica Dăncilă a replicat: „Este o informație încă neverificată. Nu știu, vom vedea pe urmă cum a votat. Nu am reușit (să vorbescu cu ea -n.r.), am venit de la un eveniment organizat de Ambasada Statelor Unite, a fost o zi foarte foarte aglomerată”.

Premierul a precizat că nu știe dacă președintele Klaus Iohannis a sunat-o pe Luminița Odobescu, pentru a-i cere să voteze pentru fostl procuror-șef DNA

Integral pe Cotidianul