Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Declarațiile făcute marți de Ana Birchall despre necesitatea desființării Secției Speciale pentru investigarea magistraților i-au iritat din nou pe liderii PSD, în contextul în care aceștia reușiseră să o demită pe aceasta prin vot din funcția de ministru al Justiției, dar nu au reușit să numească un alt ministru, din cauza opoziției lui Klaus Iohannis. Aripa dură a PSD dorește să ceară excluderea Anei Birchall din partid în cadrul ședinței CEx care are loc miercuri seara.

Mai mulți colegi de-ai mei și Lia Olguța Vasilescu, și domnul Florin Iordache, dar și alți colegi din teritoriu s-au arătat extrem de nemulțumiți de ceea ce a zis doamna Birchall. Cel mai probabil, în CEX vor cere fie demiterea din funcția de ministru sau chiar excluderea ei din PSD.”, a declarat, miercuri, deputatul Cătălin Rădulescu.

”CEx-ul de astăzi va trebui să hotărască între demiterea din funcţia de ministru sau excluderea din partid a acestei «colege» care în primul rând ştirbeşte autoritatea preşedintelui PSD Viorica Dăncilă, prin declaraţiile sale, nevalidate politic de partidul nostru şi, pe de altă parte, afectează parcursul mobilizator al membrilor PSD (şi nu numai) în viitoarea campanie prezidenţială care stă să înceapă”, a spus acesta.

Integral pe Digi24Comentarii

Margareta PSD-istilor mai facetzi-va de cap in tzara asta inca un an pana la alegerile parlamentare de la anul si la vot ve-tzi fi aruncatzi la gunoiul istoriei....O sa plangetzi borfasilor pe la gardul Parlamentului !....Si peste un an tot se va desfiintza Sectzia asta Speciala PSD'ista de cercetarea magistratzilor cu Madam Adina Florea in frunte ce-a mancat PSD-ism pe paine de la tac-su, vajnic activist consilier PSD-ist pe viatza...

18 septembrie 2019 15:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.