Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Fragmentele osoase descoperite în locuinţa lui Gheorghe Dincă şi cele excavate din acelaşi imobil din Caracal sunt de origine animală, anunţă DIICOT, după ce procurorii au primit de la Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” raportul final de expertiză medico-legală antropologică.

DIICOT anunţă, într-un comunicat de presă remis Mediafax, că, miercuri, Institutul Naţional de Medicină Legală „Mina Minovici” a transmis procurorilor raportul final de expertiză medico-legală antropologică asupra fragmentelor osoase găsite după ce Gheorghe Dincă a fost condus pe teren pe 5 august 2019, în zona de lizieră de pădure amplasată pe terenul staţiunii de cercetare şi dezvoltare agricolă Caracal, ca fiind locul unde a aruncat mai multe fragmente osoase ce au fost identificate şi ridicate.

Integral pe GândulComentarii

Traian Pai mai deunazi reconstruira scheletul Alexandrei pe baza ramasitelor osoase..... IML se joaca in declaratii sau presa joaca feste???? Un procuror serios, ce are de zis???

19 septembrie 2019 12:29

UNFORGIVEN Cum de le-a trebuit atâta timp ca să deosebească oase de om de oase de animal ? Ce om normal se apuca sa ardă oasele de oaie sau de porc, că doar nu era vorba de un focar de pestă porcină. PS: Incompetența e exclusă, reaua voință la fel, rămân doar indicațiile/recomandările primite și îndeplinite întocmai și la timp !

19 septembrie 2019 10:15

Oltean Nu se intelege nimic. Despre ce a declarat IML ca sunt fragmente umane si despre ce a declarat ca sunt fragmente animale ?

18 septembrie 2019 15:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.