Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Niculae Bădălău, ministrul Economiei, pregăteşte numirea lui Samuel Calotă în fruntea Institutului de Metrologie, susţin surse politice pentru „Adevărul“. Samuel Calotă, unul dintre apropiaţii lui Liviu Dragnea, are un trecut zbuciumat: a încercat să mituiască denunţători, a colaborat cu Securitatea, a bifat toate partidele parlamentare, reuşind să ajungă până în conducerea MAI.

Numirea lui Samuel Calotă în funcţia de director al Institutului Naţional de Metrologie e programată pentru miercuri, prin ordin al ministrului Economiei, Niculae Bădălău, susţin sursele citate. Bădălău a fost unul dintre oamenii de încredere ai lui Dragnea, cât timp a condus PSD. Nu întâmplător a fost aleasă ziua de miercuri, o zi agitată în politică: CCR urmează să tranşeze conflictul dintre preşedinte şi premier privind numirea miniştrilor interimari, iar liderii PSD se vor reuni seara pentru a discuta despre moţiunea de cenzură a Opoziţiei, deci atenţia presei va fi aţintită pe guvernare, nu pe Monitorul Oficial.

Integral pe AdevărulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.