Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

În opinia jurnalistului Ion Cristoiu, decizia lui Călin Popescu Tăriceanu de a rupe coaliția de guvernare nu are la bază un șantaj ci mai degrabă pare a fi vorba de o răzbunare a șefului ALDE pe prim-ministrul Viorica Dăncilă.

Cristoiu are trei argumente:
1) Toate sondajele îl dădeau drept principal concurent al lui Klaus Iohannis din partea PSD-ALDE.
2) Arestarea lui Liviu Dragnea l-a încredințat pe C. Popescu Tăriceanu că PSD nu poate paria pe un alt concurent decît el.
3) Călin Popescu Tăriceanu era convins că va fi președintele României sau măcar că va intra în turul al doilea. Așa cum a istorisit el, Viorica Dăncilă i-a dat cu flit. Dacă făcea asta Liviu Dragnea, mai treacă-meargă. Dar așa, să-i dea cu flit Proasta lui Dragnea?, scrie Ion Cristoiu în Evenimentul zilei.

Integral pe CurentulComentarii

v, militant PSD Dăncilă, președintă!

19 septembrie 2019 7:30

Mariana Cocoană Dăncilă (Proasta lui Dragnea)încalcă Constituția Romăniei zi de zi cu neprezentarea remanierii Guvernului în Parlament încălcînd articolul 85....La tine cum se numește asta Madam Dăncilă ?....Se numește UZURPAREA PUTERII ÎN ROMĂNIA !....dacă eram în Epoca Medievală te *mînca* ghilotina sau spînzurătoarea....Dar în Romănia PSD-istă totul este permis....să te caci în ea de lege și de Constituție !....De aceea impostori și escroci se dau ingineri, Absolventzi de Politehnică și-s puși în fruntea Transelectrica de PSD-u. Că văd că se poate de la ditamai Prim-ministra....tot o escroacă....

18 septembrie 2019 19:35

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată dacă utilizezi același browser.