Protecția datelor cu caracter personal. Site-ul ziare.ro utilizează cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul pentru utilizarea cookie-urilor. Click pentru a afla mai multe. [ Accept ]

Cătălin Ivan, fost europarlamentar PSD timp de două mandate, fondatorul şi preşedintele Partidului Alternativa pentru Demnitate Naţională (ADN), şi-a anunţat candidatura pentru funcţia de Preşedinte al României.

Campania electorală poartă titulara „IVAN 24“, semnalând demararea unui proiect politic de lungă durată.
ADN a decis să anunțe intrarea în campania pentru prezidențiale în urma finalizării strângerii a numărului necesar de semnături pentru depunerea candidaturii la Biroul Electoral Central și în urma unui proces de construcție a 35 de structuri locale ale partidului.

„Dacă votăm ce am mai votat, vom avea ceea ce am mai avut. Același dezinteres, aceeași impostură, același zgomot general, gâlceavă de mahala pentru nimic, aceeași lipsă de viziune. România, deși are cea mai săracă populație, este condusă de cea mai bogată clasă politică din Europa, cu averi colosale făcute din bani publici, gen Barna, sau din activități frauduloase, la limita sau în afara legii, gen Iohannis. Ca blestemul să fie complet, în vârful țării au fost urcate persoane care nu înțeleg de ce sunt acolo, habar nu au ce decizii se iau în numele lor, dar citesc tot mai bine de pe hârtie, în ultimul timp cu un progres remarcabil în a încheia o frază fără greșeală“, a transmis Cătălin Ivan, candidatul ADN la Președinția României.

Şi președintele Dreptei Liberale, Viorel Cataramă, și-a depus miercuri, la Biroul Electoral Central, candidatura la alegerile prezidențiale, alegeri care vor avea loc în luna noiembrie a acestui an. El a anunțat că a strâns peste 230.000 de semnături.

Integral pe CotidianulComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.